Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Δίδυμοι

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γοργά βήματα και οι προβλέψεις του μήνα Δεκεμβρίου για τους διδύμους, είναι οι εξής:
Ο πλανήτης Άρης θα βρίσκεται για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην παρθένο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά ζητήματα και ενίοτε να έχετε ένταση και νεύρα. Παράλληλα ο ανάδρομος Ερμής έως τις 13 Δεκεμβρίου 2011 θα έχεις ως αποτέλεσμα κάποια σχέση σας ερωτική ή φιλική να "δηλητηριαστεί", ίσως και μία συνεργασία σας. Είναι καλό να μιλήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε κάθε παρεξήγηση. Η έκλειψη σελήνης θα σας επηρεάσει και θα σας φορτίσει συναισθηματικά και ειδικά στις ερωτικές σας σχέσεις. Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του υδροχόου και αυτό είναι ευνοϊκό για εσάς. Θα δείτε φίλους, θα βγείτε και θα περάσετε ευχάριστα τα Χριστούγεννα. Στις 24 Δεκεμβρίου η νέα σελήνη θα σας δώσει νέες ευκαιρίες και έναν "νέο" τρόπο σκέψης.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - δίδυμοι - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις για τον μήνα Ιούνιο για εσάς τους διδύμους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •