Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Ζυγός

Και για τους ζυγούς ο μήνας Δεκέμβριος και οι προβλέψεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι οι εξής:
Έως τις 13 Δεκεμβρίου με τον Ερμή ανάδρομο θα έχετε προβλήματα, καθυστερήσεις, εντάσεις και αυτό θα σας προκαλέσει εκνευρισμό. Επίσης ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου θα έχει ως αποτέλεσμα να παραλείψετε κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες και να ασκείτε κριτική στους γύρο σας, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο διακριτικοί. Η Αφροδίτη έως τις 20 του μήνα στον αιγόκερω, σας ωθεί να ασχοληθείτε με το σπίτι και ενδεχομένως με θέματα διακόσμησης και αισθητικής. Στις δέκα του μήνα η έκλειψη της σελήνης σας δημιουργεί καλή διάθεση και ενδεχομένως έναν προγραμματισμό ενός μακρινού ταξιδιού. Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον υδροχόο και τα Χριστούγεννα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικά για εσάς. Επίσης η νέα σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου σας "καλεί" να ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας ζητήματα. Οι γιορτές των Χριστουγέννων θα σας βρουν ευδιάθετους και δίπλα σας θα είναι τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ζυγός - Το καλοκαίρι μπήκε και οι προβλέψεις του Ιουνίου 2012 για τους ζυγούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •