Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Ιχθείς

Για τα ψαράκια οι προβλέψεις του μήνα Δεκεμβρίου είναι οι εξής:
Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 13 του μήνα σας προκαλεί προβλήματα, εντάσεις και καθυστερήσεις. Είναι καλό να ηρεμήσετε και να αποφύγετε τους καβγάδες με όσους αγαπάτε και σας αγαπούν. Η έκλειψη της σελήνης θα σας "μπερδέψει" και άθελα σας θα παραμελήσετε την οικογένεια και τους φίλους σας, θυσιάζοντας τους στο βωμό των επαγγελματικών σας θεμάτων.
Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου θα σας "τσιτώσει" και μία ερωτική σας σχέση, είτε θα βελτιωθεί, είτε θα αποφασίσετε να χωρίσετε. Ευτυχώς μετά τις 13 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα κινηθεί ξανά ορθά και οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν. Τα Χριστούγεννα θα κυλήσουν όμορφα και ομαλά και θα τα περάσετε με φίλους και με αγαπημένους σας ανθρώπους. Η νέα σελήνη στις 24 του μήνα σας κάνει αισιόδοξους και χαρούμενους. Έτσι θα περάσετε όμορφα Χριστούγεννα.
Καλό μήνα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ιχθύες - Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους ιχθύες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •