Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Καρκίνος

Ο Δεκέμβριος και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι προβλέψεις Δεκεμβρίου για τους καρκίνους δίνονται παρακάτω:
Για τους καρκίνους προβλέπεται αρκετό τρέξιμο το Δεκέμβριο. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου θα σας κάνει κάπως ευέξαπτους και είναι καλό να προσέχετε πώς μιλάτε. Έως τις 13 του μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, με αποτέλεσμα να έχετε κάποια προβλήματα στη δουλειά σας. Φυσικά από τις 14 του μήνα, ο Ερμής θα κινηθεί ξανά ορθά και θα λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας. Στις δέκα του μήνα η έκλειψη σελήνης θα σας κάνει μελαγχολικούς και κάπως κυκλοθυμικούς γι αυτό υπομονή και βγείτε έξω ώστε να μην "ξεσπάτε" σε όσους σας αγαπούν. Φυσικά η Αφροδίτη έως τις 20 Δεκεμβρίου από το ζώδιο του αιγόκερου σας προσφέρει όμορφες ερωτικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, ο οποίος σας έχει ανάγκη δίπλα του. Κατά την περίοδο των γιορτών θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση, θα έχετε πάθος και ερωτική διάθεση. Οι αδέσμευτοι καρκίνοι θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - καρκίνος - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις του πρώτου μήνα του, για τους καρκίνους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •