Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Κριός

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ενώ σε λίγες μέρες μπαίνει ο Δεκέμβριος. Οι προβλέψεις του μήνα Δεκεμβρίου για τους κριούς, δίνονται παρακάτω:
Καταρχήν ο ήλιος από τον τοξότη έως τις 21 Δεκεμβρίου σας διατηρεί αισιόδοξους. Επίσης η Αφροδίτη έως τις 20 Δεκεμβρίου θα σας δώσει επαγγελματική καταξίωση και κύρος ώστε να "γοητεύσετε" τους άλλους. Φυσικά οι επαγγελματικές ευθύνες δεν θα λείψουν. Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα έως τις 13 του μήνα και προβλέπεται ως ένα διάστημα ακατάλληλο για συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και καινούργια ξεκινήματα. Η παραμονή του Άρη στην παρθένο στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του υδροχόου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγείτε, να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Στις 24 του μήνα η νέα σελήνη θα σας δώσει ώθηση να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα τα Χριστούγεννα. Τα επαγγελματικά σας καθώς και τα οικονομικά σας, σιγά σιγά θα βελτιωθούν.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Κριος - Προβλεψεις 2013 - Ωροσκόπιο - Αν ανήκετε στο ζώδιο του Κριου, οι προβλέψεις δείχνουν ότι το 2013 πρόκειται να είναι ένα μίγμα από πολλά συναισθήματα και εμπειρίες. Η επιτυχία σας στο χώρο εργασίας θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά μια μικρή αρνητική ατμόσφαιρα στο σπίτι δεν θα σας αφήσει να το απολαύσετε πολύ. Το 2013 θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρήματα που θα δαπανήσετε για την οικογένειά σας.
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - Κριός - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους κριούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  •