Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Λέων

Και για τα λιονταράκια τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ο Δεκέμβριος σχεδόν μπήκε. Οι προβλέψεις του μήνα Δεκεμβρίου για τα λιοντάρια είναι οι εξής:
Προβλέπονται καθυστερήσεις και προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες μιας και ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα έως τις 13 του μήνα. Είναι καλό να περιμένετε να κινηθεί ορθά και μετά να λύσετε τυχόν προβλήματα. Η έκλειψη της σελήνης στις δέκα του μήνα θα προκαλέσει μία αναστάτωση και κάποια προβλήματα με τις συλλογικές συνεργασίες σας. Γι αυτό δείξτε υπομονή και σύνεση. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου θα σας κάνει ελαφρώς καταναλωτικούς και θα ξεφύγετε από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Η Αφροδίτη έως τις 20 του μήνα θα βρίσκεται στον αιγόκερω και αυτό σας κάνει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα αλλά κατόπιν περνάει στον υδροχόο και θα έχετε την ανάγκη να είστε δίπλα στον ερωτικό σας σύντροφο.
Εν γένει τα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αλλά κατά την περίοδο των γιορτών θα υπάρξουν και όμορφες ερωτικές στιγμές και ενδεχομένως μία καινούργια γνωριμία.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - λέων - Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπήκε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τα λιοντάρια είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •