Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Παρθένος

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι προβλέψεις για τους παρθένους είναι οι εξής:
Από τις αρχές του μήνα η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα και η διάθεσή σας αυτόματα γίνεται άκρως ερωτική. Θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση ενώ δεν θα λείψει η κτητικότητα και η ζήλια. Πάντως κατά τη διάρκεια των γιορτών θα ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση και θα "λύσετε" τα προβλήματα του παρελθόντος σας. Ο Ερμής έως τις 14 του μήνα θα κινείται ανάδρομα γι αυτό και θα υπάρξουν καθυστερήσεις, συγκρούσεις και λεκτικές συγκρούσεις. Δείξτε λίγη σύνεση και υπομονή. Ο Άρης καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας κάνει δυναμικούς και διορατικούς. Θα είστε δυναμικοί και θα έχετε ηγετικές τάσεις στη δουλειά σας. Φυσικά θα ασχοληθείτε και με τα συναισθηματικά σας ζητήματα.
Η έκλειψη σελήνης στις δέκα του μήνα θα σας δημιουργήσει κάποια ένταση, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε σε κάποιο οικογενειακό σας ζήτημα. Το θετικό του μήνα είναι πως στις γιορτές θα έχετε καλή διάθεση και θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - παρθένος - Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μπήκε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους παρθένους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •