Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Σκορπιός

Οι προβλέψεις του μήνα Δεκεμβρίου για τους σκορπιούς είναι οι εξής:
Τα οικονομικά σας θα σας απασχολούν έως τα μέσα του Δεκεμβρίου. Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 13 Δεκεμβρίου θα σας δημιουργήσει καθυστερήσεις και εντάσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα και είναι καλό να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου σας κάνει ακόμη πιο νευρικούς. Στις δέκα του μήνα η έκλειψη της σελήνης αγγίζει και πάλι τα οικονομικά σας ζητήματα και οι σκορπιοί θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις. Από τις 14 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινηθεί ορθά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χειριστείτε τα πάντα πιο ψύχραιμα ενώ φίλοι σας θα είναι δίπλα σας. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου θα σας προσφέρει έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσετε όμορφα κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι σκορπιοί θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και ίσως κάνετε και μία καινούργια ερωτική γνωριμία. Πάντως στις 24 του μήνα, η νέα σελήνη, σας ωθεί να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα.
Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - σκορπιός - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους σκορπιούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •