Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Ταύρος

Για τους ταύρους οι προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο, τον μήνα των Χριστουγέννων, είναι οι εξής:
Ο ήλιος από το ζώδιο του τοξότη έως τις 21 δεν σας αφήνει να παραμελήσετε τα οικονομικά σας ζητήματα, κάποιο φορολογικό, κληρονομικό θέμα. Μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν "παρανοήσεις" γι αυτό είναι καλό να μην κάνετε συμφωνίες και σημαντικές συναλλαγές. Στις δέκα του μήνα η έκλειψη σελήνης θα φέρει στην επιφάνεια ένα σημαντικό οικονομικό θέμα αλλά μην πτοείστε γιατί από τα μέσα του μήνα, ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν.
Στις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον υδροχόο θα σας φέρει επαγγελματική ανέλιξη ενώ στις 24 Δεκεμβρίου η νέα σελήνη από τον αιγόκερω σας ωθεί σε εξόδους και ταξιδάκια. Έως τις 20 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη από τον αιγόκερω σας δημιουργεί ερωτικό πάθος καθώς και ο Άρης από την παρθένο σας βάζει ιδέες για μία συγκατοίκηση ή έναν γάμο.
Καλό μήνα σε όλους τους ταύρους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ταύρος - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις του Ιουνίου 2012 για τους ταύρους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •