Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Τοξότης

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν με γοργούς ρυθμούς και οι προβλέψεις για τον μήνα Δεκέμβριο, για τους τοξότες, είναι οι εξής:
Ο πλανήτης Ερμής θα κινείται ανάδρομα και μάλιστα στο ζώδιο σας έως τις 13 Δεκεμβρίου, συνεπώς, θα υπάρξουν εντάσεις, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις και κάποια προβλήματα συνεννόησης. Αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια και να πάρετε σημαντικές, για το μέλλον σας, αποφάσεις. Ο πλανήτης Άρης θα σας "φέρει" πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, λαϊκιστή, θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Ενδεχομένως να υπάρξουν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.
Η Αφροδίτη έως τις 20 του μήνα από το ζώδιο του αιγόκερου, είναι βοηθητική και ειδικά στα οικονομικά σας ζητήματα. Η έκλειψη σελήνης στις δέκα του μήνα σας δημιουργεί "ανάμικτα" συναισθήματα και σκεφτόσαστε τις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως να μην είστε έτοιμοι για έναν γάμο ή μία συμβίωση. Από τις 14 του μήνα ο Ερμής θα κινηθεί ξανά ορθά και θα μπορέσετε να βάλετε τα πάντα σε μία τάξη. Στις 20 του μήνα η Αφροδίτη θα περάσει στον υδροχόο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περάσετε όμορφες και χαρούμενες γιορτές. Ενδεχομένως να κάνετε καινούργιες γνωριμίες ενώ η νέα σελήνη στις 24 Δεκεμβρίου, σας κάνει δυναμικούς και αισιόδοξους.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - τοξότης - Ο Ιούνιος μπήκε μαζί με το καλοκαίρι και οι προβλέψεις για τους τοξότες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •