Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2011- Υδροχόος

Οι προβλέψεις για τους υδροχόους για το μήνα Δεκέμβριο είναι οι εξής:
Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 13 Δεκεμβρίου φέρνει καθυστερήσεις και εντάσεις και ίσως κάποιο ταξίδι, που έχετε κανονίσει να αναβληθεί. Υπομονή λοιπόν. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας ζητήματα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην μπερδεύετε την κοινωνική με τη συναισθηματική σας ζωή. Η έκλειψη σελήνης στις δέκα του μήνα θα σας φέρει κάποια σύγκρουση με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Στις 14 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα κινηθεί πάλι ορθά και θα αποκατασταθούν οι σχέσεις σας με φίλους και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που ενδεχομένως είχατε στεναχωρήσει. Η Αφροδίτη στις 20 του μήνα θα μπει στο δικό σας ζώδιο και θα σας κάνει άκρως ερωτικούς. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε. Τα Χριστούγεννα θα περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Καλό μήνα και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - υδροχόος - Ο Ιούνιος έφτασε και οι προβλέψεις για τους υδροχόους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •