Προβλέψεις Ιανουαρίου 2011 - Καρκίνος

Ο Ιανουάριος είναι ο πρώτος μήνας του νέου έτους. Οι προβλέψεις του μήνα Ιανουαρίου 2011 για τους καρκίνους είναι οι εξής:
Πολλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στα καρκινάκια κατά τη διάρκεια του μήνα. Τόσο ο επαγγελματικός τομέας, όσο και οι ερωτικές σας σχέσεις θα ευνοηθούν. Αρκετοί καρκίνοι θα κάνετε ένα ταξίδι, θα έχετε επιτυχία σε θέματα καριέρας και θα ασχοληθείτε με το πνεύμα σας. Μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα υπάρξει ένας κυκλοθυμισμός ως προς τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά στα μέσα του μήνα θα κατασταλάξετε. Ίσως οι καρκίνοι καταφέρετε να επιλέξετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ανάμεσα από αυτούς που φλερτάρετε. Η πανσέληνος θα σας κάνει να αποζητήσετε την παρέα όσων αγαπάτε.
Καλό μήνα και καλή χρονιά σε όλους τους καρκίνους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - καρκίνος - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις του πρώτου μήνα του, για τους καρκίνους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •