Προβλέψεις Μαρτίου 2012 για όλα τα ζώδια

Η Άνοιξη έφτασε και ο μήνας Μάρτιος αποτελεί έναν από τους ευνοϊκούς μήνες του 2012. Βέβαια δεν θα λείψει και η ανάδρομη κίνηση κάποιων πλανητών όπως του Άρη, του Ερμή και του Κρόνου. Ο μήνας Μάρτιος μας ωθεί να είμαστε πιο συνετοί, ψύχραιμοι και υπομονετικοί σε ενδεχόμενες αλλαγές ή ανατροπές.
Πιο αναλυτικά το ωροσκόπιο του Μαρτίου 2012 είναι το εξής:
Στις 2 Μαρτίου ο πλανήτης Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του κριού και η επικοινωνία μας θα γίνει παρορμητική, δυναμική και γεμάτη πάθος. Εύνοια θα δεχτούν οι κριοί, οι λέοντες, οι τοξότες, οι δίδυμοι, οι ζυγοί και οι υδροχόοι, ζώδια τα οποία θα είναι πιο εξωστρεφή και θα εκφράζονται άμεσα.
Στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μία πανσέληνος στην παρθένο και φέρνει εντάσεις στα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, τοξότες, παρθένους και ιχθύες. Γι αυτό δείξτε την ανάλογη προσοχή και την πρέπουσα ψυχραιμία. Στις 12 Μαρτίου 2012 ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος και αυτό σημαίνει έως και τις 3 Απριλίου πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην υπογραφή συμβολαίων, στις συνδιαλλαγές μας και σε νομικά ζητήματα ή ζητήματα σπουδών. Επιπλέον είναι καλό να προσέχουμε πως μιλάμε και κυρίως πώς χειριζόμαστε τον λόγο ώστε να αποφύγουμε εντάσεις και καβγάδες.
Από τις 10 Μαρτίου έως και τις 20 του μήνα αυτού ένα τρίγωνο μεταξύ Δία- Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και με τον Άρη μας ωθούν σε όμορφα συναισθήματα. Προβλέπεται συναισθηματική και οικονομική ευφορία και εύνοια. Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος θα μπει στον Κριό και θα υπάρξει καινοτομία και νέες ιδέες. Χρόνια πολλά και στους κριούς. Στις 22 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η νέα σελήνη στον κριό και θα αναζητήσουμε όλοι μας μία ισορροπία στη ζωή μας. Η νέα σελήνη προβλέπεται, εν γένει, ανανεωτική αν και την "χαλάει" ελαφρώς ο ανάδρομος Ερμής.
Στις 29 Μαρτίου 2012 ο Ερμής από τους ιχθείς σε θετική γωνία εξαγώνου με την Αφροδίτη από τον ταύρο μας βοηθούν και σε συναισθηματικό επίπεδο ώστε να επικοινωνούμε αποδοτικά και σε οικονομικό επίπεδο.
Κάθε μήνας είναι ξεχωριστός, έχει τις δύσκολες και τις ευνοϊκές πλανητικές όψεις του ας μείνουμε στα θετικά και ας παλέψουμε με τα αρνητικά, με τα "αγκάθια" μας. Ας υποδεχτούμε την Άνοιξη και την αναγέννηση της φύσης με θετικότητα, χαρά και αισιοδοξία.
Καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •