Προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2010 - Κριός

Για τα κριαράκια ο Σεπτέμβρης προβλέπεται ως εξής:
Η διέλευση του ήλιου από το ζώδιο της παρθένου έως τις 22 δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μετά η διέλευση του ηλίου από το ζυγό επηρεάζει τα αισθηματικά των κριών. Ο ερμής κινείται ανάδρομα στο ζώδιο της παρθένου με αποτέλεσμα τα κριαράκια να είναι δυναμικά και να διεκδικούν στα επαγγελματικά τους ζητήματα. Η αφροδίτη στο ζυγό έως τις 7 του μήνα και έπειτα στο σκορπιό θα βοηθήσει τα κριαράκια να ξεκαθαρίσουν κάποιες εκκρεμότητες στις ερωτικές τους σχέσεις και να ασχοληθούν με κάποια οικονομικά ζητήματα.
Η παρουσία του κρόνου στο ζυγό προβλέπει για τα κριαράκια ξεκαθαρίσματα και εκκαθάριση των σχέσεων, που δεν έχουν λόγο να υπάρχουν. Στα επαγγελματικά ζητήματα τα κριαράκια πρέπει να είναι προσεκτικά γιατί θα αναθεωρήσουν για πολλά πράγματα. Θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός αλλά και σημαντικές γνωριμίες. Η πανσέληνος στις 23 θα προκαλέσει ένα μπαράζ εξελίξεων στα αισθηματικά των κριών καθώς και στα επαγγελματικά τους ζητήματα.
Καλό μήνα σε όλους τους κριούς.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Κριος - Προβλεψεις 2013 - Ωροσκόπιο - Αν ανήκετε στο ζώδιο του Κριου, οι προβλέψεις δείχνουν ότι το 2013 πρόκειται να είναι ένα μίγμα από πολλά συναισθήματα και εμπειρίες. Η επιτυχία σας στο χώρο εργασίας θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά μια μικρή αρνητική ατμόσφαιρα στο σπίτι δεν θα σας αφήσει να το απολαύσετε πολύ. Το 2013 θα είστε σε θέση να εξοικονομήσετε χρήματα που θα δαπανήσετε για την οικογένειά σας.
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - Κριός - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους κριούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  •