Προβλέψεις 2012 για τον τοξότη

Μιας και οι τοξότες έχουν τα γενέθλια τους αυτόν τον μήνα κάποιες προβλέψεις για το 2012 δίδονται παρακάτω:
Το 2012 προβλέπεται για τους τοξότες ως ένα έτος που θα ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα μέσα σας κυρίως συναισθηματικής φύσης και θα κρατήσετε δίπλα σας όσους ανθρώπους έχετε ανάγκη και χρειαζόσαστε. Οι τοξότες θα είστε διορατικοί και πιο τολμηροί. Τα οικονομικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν και θα είναι λίγο "θολά".
Είναι καλό να μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα αλλά να είστε προνοητικοί και οργανωτικοί με τα οικονομικά σας ζητήματα. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και εμπιστευτείτε τις δικές σας αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα. Το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα ευνοηθούν οι συνεργασίες και οι συμφωνίες σας, σε οικονομικό επίπεδο αλλά τα αισθηματικά σας θα είναι κάπως περίεργα μιας και θα έχετε νεύρα. Γι αυτό προσπαθήστε να μην προκαλείτε καυγάδες και "νεύρα" εναντίον του ερωτικού σας συντρόφου. Ίσως επιλέξετε το 2012 να αλλάξετε ερωτικό σύντροφο ή να γίνεται πιο χαλαροί ως προς μία σχέση σας. Πάντως προβλέπονται αλλαγές για το ζώδιο σας καθ' όλη τη διάρκεια του 2012.
Χρόνια πολλά σε όλους τους τοξότες.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - τοξότης - Ο Ιούνιος μπήκε μαζί με το καλοκαίρι και οι προβλέψεις για τους τοξότες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •