Πώς αντιδρούν τα ζώδια στα προβλήματα - Ιχθείς

Οι ιχθείς είναι ένα ζώδιο του νερού. Κατά κοινή παραδοχή είναι άτομα ευαίσθητα και ενδιαφέρονται για τους γύρω τους. Κατά συνέπεια νιώθουν θλίψη ακόμη και με τα προβλήματα των φίλων τους. Στα προβλήματα τα ψαράκια κλέινονται στον εαυτό τους και δεν αντιδρούν δυναμικά. Θα ήταν ικανοί να κλειστούν στο σπίτι έως να λυθεί το πρόβλημα. Οι ιχθείς είναι άνθρωποι ευάλωτοι και δύσκολα ξεπερνούν τα προβλήματά τους. Σε περιόδους κρίσης είναι καλό να αποφεύγετε τη συναναστροφή με άτομα απαισιόδοξα. Είναι καλό να κανονίσετε μία εκδρομη στη θάλασσα με έναν καλό σας φίλο. Επίσης μπορείτε να χαλαρώσετε ακούγοντας μουσική ή κοιτάζοντας τρεχούμενα νερά. Σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε το αλκοόλ για να ξεχάσετε τα προβλήματα. Προσπαθήστε να ονειρευτείτε έναν όμορφο κόσμο όπως τον έχετε φανταστεί.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ιχθύες - Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους ιχθύες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •