Πώς επιστρέφουν τα ζώδια από τις διακοπές;

Το καλοκαιράκι σιγά σιγά τελειώνει και οι εκδρομείς θα γυρίσουν στην καθημερινή ρουτίνα. Το καλοκαίρι οι περισσότεροι άνθρωποι χαλαρώνουν και ξεκουράζονται και η επιστροφή είναι λιγάκι μελαγχολική. Πώς επιστρέφουν όμως τα δώδεκα ζώδια κατόπιν των χαλαρών καλοκαιρινών τους διακοπών;
Τα κριαράκια θα έχουν λίγα νεύρα μέχρι να προσαρμοστούν στους ρυθμούς της εργασίας και στην καθημερινότητα τους. Φυσικά θα φροντίσουν να κάνουν μικρές αποδράσεις μέχρι να χαλάσει ο καιρός ενώ δεν θα λείψουν οι συναντήσεις με φίλους, στα καλοκαιρινά μπαράκια της Αθήνας. Οι ταύροι αγαπούν τη θαλπωρή του σπιτιού τους και ανανεωμένοι από τις πολυτελείς διακοπές τους θα επιστρέψουν με χαρά στο σπίτι τους. Οι δίδυμοι είναι τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου και δεν σταματούν να κάνουν πάρτι ακόμη και στην Αθήνα. Δύσκολα μπαίνουν στους συνηθισμένους ρυθμούς τους και θα κάνουν συχνές αποδράσεις μέχρι να χειμωνιάσει. Οι καρκίνοι αγαπούν το σπίτι και τα άτομα που αγαπούν με λίγη μελαγχολική διάθεση επιστρέφουν αλλά με χαρά, που θα πάνε σπίτι τους και θα δουν όσους αγαπούν και άφησαν πίσω. Τα λιονταράκια πάντα αισιόδοξα και υπερήφανα, θα επιστρέψουν με χαρά και θα διηγηθούν στους φίλους τους πώς τα περάσανε στις πολυτελείς καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι παρθένοι μόλις επιστρέψουν, αυτόματα, θα μπουν σε πρόγραμμα: Θα τακτοποιήσουν τα πράγματα τους και θα καθαρίσουν τον χώρο τους. Είναι από τα ζώδια που αμέσως θα προσαρμοστούν στη ρουτίνα της καθημερινότητας τους.
Οι ζυγοί, καλαίσθητοι και φιλάρεσκοι δύσκολα θα προσαρμοστούν στη ρουτίνα και ακόμη πιο δύσκολα θα ξεχάσουν την ανεμελιά των καλοκαιρινών τους διακοπών. Παρόλα αυτά θα βγουν με φίλους και θα διασκεδάσουν μέχρι να προσαρμοστούν. Είναι πιθανόν να κάνουν και μία ολική ανανέωση πριν το Φθινόπωρο. Οι σκορπιοί θα έχουν κακή διάθεση και νευράκια έως να συνειδητοποιήσουν πως επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Φυσικά σύντομα θα προσαρμοστούν και θα μπουν δυναμικά στον επαγγελματικό τομέα και στην καθημερινότητά τους. Οι τοξότες πάντα χαμογελούν και είναι αισιόδοξοι αλλά θα βρουν και πάλι έναν λόγο για να κάνουν κι άλλες διακοπές. Θα φροντίσουν σύντομα τις εκκρεμότητές τους και θα επιδιώξουν να κάνουν μικρές αποδράσεις. Οι αιγόκεροι με το που θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους θα μπουν σε πρόγραμμα εργασίας. Είναι πιθανόν να πάνε αμέσως στο γραφείο τους για να εργαστούν και να φροντίσουν να είναι όλα στην εντέλεια. Οι υδροχόοι είναι εντελώς απρόβλεπτοι και είναι πιθανόν να αντιδράσουν περίεργα ή ακόμη και να ολισθήσουν χρονικά τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Οι υδροχόοι αγαπούν το καλοκαίρι και τις αποδράσεις. Τα ψαράκια νιώθουν πολύ μελαγχολικά όταν επιστρέφουν από τις διακοπές τους και νοσταλγούν την ανεμελιά των καλοκαιρινών τους διακοπών. Δύσκολα θα προσαρμοστούν και ακόμη πιο δύσκολα θα μπορέσουν να εργαστούν.
Καλή συνέχεια στο καλοκαίρι μας και καλό Φθινόπωρο σιγά σιγά.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •