Πώς ερωτεύονται τα δώδεκα ζώδια;

Ο έρωτας έχει πολλά "συμπτώματα" και κάθε ζώδιο όταν ερωτεύεται αντιδρά και λειτουργεί εντελώς διαφορετικά. Άλλα ζώδια το δείχνουν κι άλλα το κρύβουν αλλά το δεδομένο είναι πως ο έρωτας μας "αλλάζει".
Ας δούμε πως αντιδρούν τα δώδεκα ζώδια όταν είναι ερωτευμένα:
Ο κριός αν ερωτευτεί θα γίνει ακόμη πιο υπερκινητικός, θα προσέχει περισσότερο το σώμα του, τη διατροφή του και θα ακούει συνέχεια ανεβαστική μουσική.
Ο ταύρος αν ερωτευτεί δεν τρώει πολύ κι όμως δεν τρώει πολύ. Χάνεται σε σκέψεις και ονειροπολεί. Ο ταύρος όμως δεν θα δείξει τον έρωτα του εύκολα ίσως και να τον κρύψει.
Ο ερωτευμένος δίδυμος θα μιλάει πάρα πολύ, θα είναι υπερκινητικός και ενίοτε αφηρημένος. Είναι που είναι τα αιώνια παιδιά, όταν ερωτεύονται, γίνονται ακόμη πιο ενεργητικοί και υπερκινητικοί.
Ο καρκίνος όταν ερωτεύεται είναι κάπως μελαγχολικός. Ανυπομονεί να μιλήσει με τον ερωτικό του σύντροφο και κοιτάζει για ώρες το ταβάνι. Επίσης γίνεται ανασφαλής ότι ίσως να χωρίσει ή να μην είναι ο έρωτας αμοιβαίος.
Ο λέων όταν είναι ερωτευμένος ακτινοβολεί και το δείχνει. Χαμογελάει, περιποιείται ακόμη περισσότερο και έχει κέφια.
Ο παρθένος αν ερωτευτεί "μεταλλάσσεται" από υποχόνδριο άνθρωπο σε έναν τρυφερό, γλυκό και ευτυχισμένο άνθρωπο. Ξεχνάει τα πάντα και χαλαρώνει πολύ.
Ο ζυγός όταν θα ερωτευτεί χάνει τις ούτως ή άλλος χαμένες ισορροπίες του. Δεν τρώει, δεν κοιμάται και η καρδιά του χτυπάει δυνατά όλη τη μέρα. Επίσης δεν μπορεί να μείνει μέσα στο σπίτι και συνεχώς διασκεδάζει.
Ο ερωτευμένος σκορπιός γίνεται γλυκός, λιγότερο μυστηριώδης και πολύ ευάλωτος. Ο σκορπιός θα βγει, θα διασκεδάσει και θα ζήσει στα άκρα τον έρωτα του.
Ο τοξότης αν ερωτευτεί γίνεται ένα μικρό παιδί κυριολεκτικά. Νομίζει πως είναι ο μοναδικός που ερωτεύτηκε και μοιράζεται την χαρά του με όλο τον κόσμο. Αρκεί να μην ερωτευτεί με περισσότερους από έναν ερωτικούς συντρόφους.
Ο αιγόκερως ερωτεύεται; Κι όμως ερωτεύεται και όταν ερωτευτεί γίνεται λίγο πιο τρυφερός αλλά δεν δείχνει τον έρωτα του. Πάραυτα παθιάζεται απλά δεν θα το δει σχεδόν κανένας.
Ο υδροχόος όταν ερωτεύεται το δείχνει και το μοιράζεται με όσους αγαπάει. Περιποιείται και έχει ένα πλατύ, διαπεραστικό χαμόγελο. Επίσης ανυπομονεί να πάει στο ραντεβού του στολισμένος και περιποιημένος.
Ο ιχθύς που έχει ερωτευτεί γίνεται ακόμη πιο κυκλοθυμικός. Από τη μία πετάει από την χαρά του, από την άλλη δείχνει ρεαλιστής και σοβαρός. Ενώ είναι ονειροπόλος ταυτόχρονα προσπαθεί να ελέγχει τα συναισθήματα του.

Όπως και να έχει, ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη, είτε το δείχνουμε, είτε όχι.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •