Πώς να κερδίσετε έναν υδροχόο

Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 19 Φεβρουαρίου ανήκετε στο ζώδιο του υδροχόου. Όσοι έχετε ερωτευτεί έναν υδροχόο θυμηθείτε πως δεν είναι και οι πιο εύκολοι άνθρωποι. Παρόλα αυτά είναι απόλυτα δοτικοί, ειλικρινείς και συναισθηματικοί άνθρωποι. Απλά λιγάκι ανεξάρτητοι και "αλλόκοτοι" μιας και είναι έξυπνοι και προοδευτικοί.
Για να κερδίσετε έναν άντρα υδροχόο, απλά μην τον πιέσετε και μην προσπαθήσετε να του στερήσετε την ελευθερία του. Οι υδροχόοι ερωτεύονται με ευκολία, απλά δεσμεύονται πολύ δύσκολα. Για να κερδίσετε λοιπόν έναν άντρα υδροχόο αφήστε του χώρο για τη δουλειά του, τα χόμπι του και τους φίλους του. Επίσης να τον φροντίζετε και να έχετε μία άψογη εμφάνιση. Έτσι θα μπορέσετε να τον κερδίσετε και να ζήσετε όμορφες στιγμές μαζί του. Απλά μην κάνετε υπερφίαλα όνειρα για παντοτινή σχέση, με έναν άντρα υδροχόο. Απλά ζήστε το σήμερα.
Για να κερδίσετε μία γυναίκα υδροχόο, θυμηθείτε πως ερωτεύονται τους πνευματώδεις άντρες και αγαπούν πολύ τα ταξίδια. Μία γυναίκα υδροχόος ελκύεται από έναν έξυπνο, καλλιεργημένο άντρα. Για να την κερδίσετε μην την καταπιέσετε και δώστε έμφαση στην καριέρα της. Συνήθως μία υδροχόος δεν θα "κλειστεί" εύκολα σπίτι αλλά θα ασχολείται με την καριέρα της. Επίσης θυμηθείτε πως της αρέσουν τα κοπλιμέντα, όπως άλλωστε σε όλες τις γυναίκες.
Χρόνια πολλά στο ζώδιο του μήνα, στους όμορφους υδροχόους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - υδροχόος - Ο Ιούνιος έφτασε και οι προβλέψεις για τους υδροχόους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •