Τα ελαττώματα των ζωδίων χιουμοριστικό

Οι κριοί λοιπόν είναι εγωιστές, επιθετικοί και δεν ξέρουν τι σημαίνει λεπτότητα και πολιτισμός. Συχνά είναι "απλοϊκοί" σε σημείο να εκνευρίζουν τους υπόλοιπους και νομίζουν πως είναι το επίκεντρο του κόσμου.

Οι ταύροι είστε καλοζωιστές αλλά συχνά τείνετε να χαρακτηριστείτε "κοιλιόδουλοι". Υλιστές, τσιγκούνηδες σας ενδιαφέρει τι θα αγοράσετε, τι θα φάτε και τις περισσότερες φορές είστε κτητικοί όσο δεν πάει άλλο. Ας μην αναφερθούμε στους χαλαρούς ρυθμούς της βαρετής ζωής σας.

Οι δίδυμοι είναι επιπόλαιοι, επιφανειακοί και φυσικά διπρόσωποι. Η περιέργεια είναι "χάρισμα" σας καθώς και η φλυαρία. Επίσης οι δίδυμοι συχνά είναι επιφανειακοί και δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα πράγμα.

Οι καρκίνοι είστε "ευαίσθητοι" σε σημείο να σας λυπούνται. Επίσης είστε στον κόσμο σας και δεν τολμάει κανένας να σας πει πόσο υπερβολικοί είστε, μήπως και βάλετε τα κλάματα. Σε όλα αυτά τα ελαττώματα είστε και εγωιστές.

Οι λέοντες είναι υπερήφανοι αλλά αυτό κρύβει ανασφάλεια. Θέλουν δίπλα τους κόλακες για να νιώθουν καλά και νομίζουν πως είναι "βασιλιάδες" ενώ είναι απλά εγωιστές, απόλυτοι και πλεονέκτες.

Οι παρθένοι είστε τελειομανείς σε σημείο αηδίας. Έχετε άγχος για τα πάντα και φυσικά βλέπετε το δέντρο και ποτέ το δάσος. Η τάση σας για τελειότητα καταντάει κουραστική και δη εκνευριστική.

Οι ζυγοί είστε τόσο αναποφάσιστοι και τόσο εξωστρεφείς που ξεχνάτε ποιοι όντως είστε οι ίδιοι. Από την ανασφάλεια σας μήπως μείνετε μόνοι σας, κάνετε παρέες άσκοπες και ας μην αναφερθούμε στην "καλλιτεχνική" σας φύση, είναι ανυπόστατη.

Οι σκορπιοί είστε εκδικητικοί, απόλυτοι, εγωιστές και σκορπάτε τον φόβο και τον τρόμο άνευ λόγου και αφορμής. Μυστηριώδεις και πάντα κινείστε ύπουλα και μυστικά.

Οι τοξότες είστε τόσο ανεξάρτητοι και αυτόνομοι που δεν είναι να σας εμπιστευτεί άνθρωπος. Νομίζετε πως είστε φιλόσοφοι αλλά απλά "αναμασάτε" τις ήδη υπάρχουσες "αλήθειες". Επειδή έχετε ανοιχτό μυαλό, νομίζετε πως είστε οι πιο έξυπνοι.

Οι αιγόκεροι είστε πάντα στα όρια κατάθλιψης, συντηρητικοί, οπισθοδρομικοί νομίζετε πως τα ξέρετε όλα. Το μόνο πράγμα που σας νοιάζει είναι η καριέρα σας και φαίνεστε τόσο ψυχροί και άχρωμοι.

Οι υδροχόοι νομίζετε πως είστε τόσο έξυπνοι, τόσο μπροστά από τους υπόλοιπους ενώ είστε απλά αδιάφοροι και παρτάκηδες. Νομίζετε πως η επανάσταση θα ξεκινήσει από εσάς ενώ ξέρετε πόσο "μικροί" είστε, σε σχέση με το σύνολο.

Οι ιχθύες είναι τόσο φαντασιόπληκτοι και ρομαντικοί που αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας. Είναι αφηρημένοι, δήθεν δοτικοί και επί του πρακτέου χαμένοι στις σκέψεις τους. Οι ιχθύες είναι απλά στην κοσμάρα τους.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ζώδια έχουν και τα προτερήματα τους. Τα παραπάνω σχόλια ήταν απλά χιουμοριστικά.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •