Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου- προβλέψεις

Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012 για όλα τα ζώδια δίδονται παρακάτω:
Η σελήνη από το ζώδιο του αιγόκερου θα δώσει αισιοδοξία και χαρά σε παρθένους και ταύρους ενώ θα φέρει κάποιο όφελος σε ιχθύες και σκορπιούς. Οι ταύροι και οι σκορπιοί είναι πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιο σύντομο ταξιδάκι έως το μεσημέρι της Κυριακής. Την Κυριακή η σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του υδροχόου και θα δώσει νότες χαράς σε διδύμους και σε ζυγούς. Η σελήνη αυτή θα ωθήσει τους κριούς και τους τοξότες σε μία κοινωνική ζωή, με φίλους και γνωστούς. Οι υδροχόοι θα νιώσετε αισιόδοξα και θα είστε πιο εξωστρεφείς ενώ οι λέοντες θα γίνεται πιο συνεργατικοί.
Το απόγευμα του Σαββάτου τα γήινα ζώδια θα νιώσετε μία ανακούφιση και μία χαρά. Την Κυριακή πιο αισιόδοξοι και χαρούμενοι θα είναι οι καρκίνοι και οι σκορπιοί ενώ οι δίδυμοι, οι παρθένοι, οι τοξότες και οι ιχθύες θα είναι λιγάκι μελαγχολικοί. Οι αιγόκεροι και οι ταύροι θα νιώθετε "ουδέτερα" και ήρεμα. Το βράδυ της Κυριακής τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα θα νιώθουν ήρεμα.
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •