Τι ενοχλεί τους άντρες με βάση το ζώδιο τους

Πολλές φορές οι γυναίκες αναρωτιούνται τι "ξενερώνει" τους άντρες και τι τους ενοχλεί; Πόσες φορές σας έχει συμβεί ξαφνικά να νιώσετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος αλλάζει και δεν μπορείτε να καταλάβετε το λόγο; Τι ενοχλεί τελικά τους άντρες ανάλογα με το ζώδιο τους, σε μία ερωτική σχέση;
Αν έχετε μία ερωτική σχέση με έναν κριό, σίγουρα θα ενοχληθεί αν του θέσετε τους δικούς σας όρους. Οι κριοί άντρες δεν δέχονται να τους περιορίσει μία γυναίκα την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Κατά συνέπεια μην τους βάζετε φραγμούς, όσους και μην τους πιέζετε. Δώστε χώρο στον άντρα κριό για να μην ξενερώσει σύντομα. Αν έχετε ερωτευτεί έναν άντρα ταύρο, τότε θα ενοχληθεί με την κυκλοθυμική συμπεριφορά σας. Οι ταύροι θέλουν σταθερότητα, ειλικρίνεια και ασφάλεια. Αν είστε ασταθείς και λέτε "ψεμματάκια" τότε θα χάσετε έναν άντρα ταύρο. Αν έχετε μία ερωτική σχέση με έναν άντρα δίδυμο τότε θυμηθείτε πως θα ξενερώσει αν βαριέστε μαζί του, αν είστε κτητικές και τον πιέσετε. Οι δίδυμοι άντρες δεν θα μεγαλώσουν ποτέ. Γι αυτό είναι καλό να έχετε υπομονή και να ακούτε τους φλύαρους μονολόγους του. Ο άντρας καρκίνος δένεται πολύ σε μία ερωτική σχέση και θα ενοχληθεί αν δεν τον φροντίζετε. Αν ένας άντρας καρκίνος καταλάβει πως τα συναισθήματα σας "φθίνουν" τότε ίσως τον χάσετε. Δείξτε υπομονή με την αδυναμία που έχει στη μαμά του. Ο άντρας λέοντας είναι υπερήφανος και έχει αρχηγικές τάσεις. Αν τον μειώσετε, αν τον συγκρίνετε, αν δεν τον "θαυμάζετε" σύντομα θα σας αφήσει και μάλιστα με ευκολία. Αν έχετε μία ερωτική σχέση με έναν παρθένο τότε θα ενοχληθεί αν δεν είστε σοβαρή και μετρημένη μιας και ο ίδιος είναι ώριμος και συνειδητοποιημένος. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και μην του ασκείτε συχνά κριτική.
Οι ζυγοί και ειδικά οι άντρες ζυγοί θα ενοχληθούν αν μία γυναίκα δημιουργεί εντάσεις και ζηλεύει. Οι ζυγοί επιζητούν την αρμονία και δεν αντέχουν τους καβγάδες και τις ζήλιες, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι ζηλεύουν. Αν έχετε ερωτευτεί έναν άντρα σκορπιό θυμηθείτε πως είναι το πιο δύσκολο ζώδιο. Ερωτικός και με πάθος δεν ανέχεται εύκολα κάποια πράγματα. Ο άντρας σκορπιός θα ενοχληθεί αν τον κάνετε να ζηλέψει ή αν τον συγκρίνετε με έναν πρώην σας. Προσοχή λοιπόν γιατί δεν είναι δύσκολο να σας αφήσει. Αν έχετε μία ερωτική σχέση με έναν άντρα τοξότη απλά θυμηθείτε πως είναι δυναμικός, ανεξάρτητος και κοινωνικός. Προσπαθήστε να έχετε πολλές δραστηριότητες και μην μιζεριάζετε γιατί θα ενοχληθεί και ίσως σας αφήσει. Ο άντρας αιγόκερως είναι συντηρητικός, απόλυτος και σίγουρα θα ενοχληθεί αν είστε ανταγωνιστική, αν δεν έχετε φιλοδοξίες και αν καταλάβει πως δεν είστε απόλυτα πιστή. Αν έχετε μία ερωτική σχέση με έναν υδροχόο τότε για να μην σας βαρεθεί πρέπει να του αφήνετε χώρο και να μην περιορίζετε την ελευθερία του. Ο άντρας υδροχόος είναι ανθρωπιστής και θα ενοχληθεί αν η γυναίκα είναι "κενή" και ασχολείται με "τρίχες". Αν έχετε ερωτευτεί έναν άντρα ιχθύ θα ενοχληθεί αν είστε νευρική και μαλώνετε άνευ λόγου. Ο άντρας ιχθύς θέλει να ζει ρομαντικές καταστάσεις, σχεδόν παραμυθένιες. Γι αυτό είναι καλό να του συντηρείτε την φαντασία και να επιδιώκετε την ηρεμία στη σχέση σας.
Δύσκολες είναι οι ερωτικές σχέσεις και αψυχολόγητοι και οι άντρες αλλά απαραίτητοι στη ζωή μας. Καλό φθινόπωρο σε όλες.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •