Το ζώδιο του μήνα - Ζυγός

Όσοι έχουν γεννηθεί από 23 Σεπτεμβρίου έως και 23 Οκτωβρίου ανήκουν στο ζώδιο του ζυγού. Οι ζυγοί είναι ένα από τα τρία ζώδια του αέρα και επίσης ένα παρορμητικό ζώδιο. Ο κυβερνήτης πλανήτης των ζυγών είναι η αφροδίτη, γι αυτό και τα ζυγάκια είναι καλαίσθητα. Φυσιογνωμικά ένας ζυγός είναι ψηλός, έχει "ελληνική" μύτη και στρόγγυλο πρόσωπο. Επίσης οι ζυγοί έχουν μία τάση να παίρνουν βάρος και το χρώμα των ματιών τους είναι μπλε και πράσινο, συνήθως. Κάποια ζυγάκια έχουν λακκάκια και η επιδερμίδα τους είναι καθαρή. Οι περισσότεροι ζυγοί περπατούν με χάρη και ντύνονται όμορφα. Επιπλέον είναι ιδιαίτερα καθαροί και προσεγμένοι.
Τα ζυγάκια είναι ως χαρακτήρες δίκαια και φιλήσυχα. Αναζητούν την αρμονία και την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Στα ζυγάκια αρέσει η συνύπαρξη και η συντροφικότητα. Δεν αντέχουν τις εντάσεις και τις "διαμάχες". Τα βασικά χαρακτηριστικά τους είναι η διπλωματία, η κοινωνικότητα, η ευγένεια, η αισιοδοξία και η καλαισθησία τους. Οι ίδιοι δεν μπορούν να ζήσουν σε έναν χώρο που δεν έχει ομορφιά και αρμονία. Τα ζυγάκια περιποιούνται πολύ και η "ομορφιά" είναι γι αυτούς βασικό στοιχείο της ζωής τους. Ένα ελάττωμα των ζυγών είναι ότι αργούν να πάρουν μία απόφαση, ζυγίζουν τα "υπέρ" και τα "κατά" και συχνά χάνουν πολλές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά είναι δίκαιοι και αγαπητοί από τους φίλους τους. Κάποιες φορές αποζητούν το θαυμασμό των ανθρώπων και είναι λιγάκι υπεροπτικοί χαρακτήρες.
Οι περισσότεροι ζυγοί κάνουν εύκολα φίλους και έχουν πολλούς γνωστούς. Οι ίδιοι αγαπούν τις κοινωνικές επαφές, είναι ευγενικοί και ευχάριστοι κατά συνέπεια γίνονται εύκολα συμπαθείς. Οι καλοί τους τρόποι, η ευγένεια και η διακριτικότητά τους, τους καθιστά ερωτικούς και τα περισσότερα ζυγάκια έχουν πολλές κατακτήσεις. Στις ερωτικές του σχέσεις κοιτάζουν πολύ την καλαισθησία του συντρόφου τους και δεν μπορούν να μείνουν μόνοι τους για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν ένα ζυγάκι αποφασίσει να παντρευτεί κοιτάζει τη "δύναμη" του ερωτικού του συντρόφου αλλά και τα υλικά αγαθά. Οι ζυγοί αγαπούν τα παιδιά και θέλουν να κάνουν περισσότερα από ένα. Κάποια ζυγάκια είναι επιπόλαια και κουράζονται εύκολα από τις ίδιες καταστάσεις.
Στο αίμα των ζυγών κυλάει η τέχνη. Είναι καλλιτεχνικές φύσεις και το ιδανικό γι αυτούς θα ήταν να ασχολούνται με ένα επάγγελμα, άμεσα ή έμμεσα εξαρτημένο από μία τέχνη. Επαγγελματικά έχουν απαιτήσεις από τους συνεργάτες τους και οι ίδιοι αποζητούν το "τέλειο" αποτέλεσμα. Επιπλέον τα ζυγάκια "παλεύουν" με τον ίδιο τους τον εαυτό και συχνά εγκλωβίζονται, ειδικά αν αγχωθούν. Συνήθως ένας ζυγός μάχεται με τον ίδιο τον εαυτό του και αυτό πρέπει να το δουλεύει σε όλη τη ζωή του.
Χρόνια πολλά σε όλα τα ζυγάκια που είναι άνθρωποι θετικοί, σχεδόν η "χαρά" της ζωής.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ζυγός - Το καλοκαίρι μπήκε και οι προβλέψεις του Ιουνίου 2012 για τους ζυγούς είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •