Το ζώδιο του μήνα - Ιχθείς

Όσοι έχετε γεννηθεί από 19 Φεβρουαρίου έως 21 Μαρτίου ανήκετε στο ζώδιο του ιχθύ. Οι ιχθείς είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός ιχθύ είναι τα εκφραστικά μάτια του, με τις όμορφες βλεφαρίδες. Οι ιχθείς είναι μέτριοι σε ύψος και ίσως και λιγάκι πιο κοντοί και έχουν πυκνά και σκούρα μαλλιά. Όσο μεγαλώνουν συνήθως παίρνουν βάρος.
Τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός ιχθύ είναι η συμπόνοια, η ευαισθησία, η σύγχυση, η φαντασία και ο κυκλοθυμισμός τους. Τα ψαράκια ξέρουν να αγαπάνε πολύ και με το σωστό τρόπο. Είναι άτομα ονειροπόλα και φιλεύσπλαχνα. Επίσης αγαπούν την ηρεμία και τη γαλήνη γύρω τους. Οι περισσότεροι ιχθείς είναι ανυπόμονοι, επίμονοι, άστατοι και ανασφαλείς. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του μήνα είναι φιλομαθείς, πολύ έξυπνοι άνθρωποι και έχουν διαίσθηση. Κατανοούν εύκολα όσα διαβάζουν και έχουν αντίληψη. Οι περισσότεροι ιχθείς φιλοσοφούν τα πράγματα και αναζητούν τις αλήθειες.
Τα ψαράκια είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί άνθρωποι και πολλές φορές μελαγχολούν. Θέλουν να πλάθουν μία εικονική πραγματικότητα και κάποιες φορές είναι πολύ ονειροπόλοι και δεν "δέχονται" την πραγματικότητα. Γι αυτό συχνά μελαγχολούν και έχουν ups and downs. Επίσης οι ιχθείς είναι μυστικοπαθείς και αυτό είναι ένα στοιχείο που ελκύει τους άλλους. Είναι αλτρουιστές αλλά κάποιες φορές μελαγχολούν και δύσκολα νιώθουν χαρά. Οι ιχθείς έχουν την ανάγκη να τους φροντίζουν και να τους δείχνουν αγάπη και τρυφερότητα.
Στο θέμα της φιλίας οι περισσότεροι ιχθείς είναι δοτικοί και γι αυτό το λόγο έχουν πιστούς και καλούς φίλους. Στον επαγγελματικό τομέα είναι εργατικοί, ήρεμοι αλλά όχι ιδιαίτερα φιλόδοξοι. Παρόλα αυτά είναι προσαρμοστικοί και καλοί συνεργάτες. Ένα βασικό χαρακτηριστικό των ιχθύων είναι η καλλιτεχνική τους φύση. Γι αυτό γίνονται καλοί ηθοποιοί, γλύπτες και ζωγράφοι. Στις προσωπικές τους σχέσεις ενώ είναι συναισθηματικοί, είναι και άπιστοι. Ενώ είναι δοτικοί δεν μπορούν να δοθούν ολοκληρωτικά σε μία ερωτική σχέση γιατί "εγκλωβίζονται". Συνήθως κάνουν πολλές σχέσεις έως να βρουν την "αδελφή" ψυχή τους.
Χρόνια πολλά σε όλους τους ρομαντικούς και συναισθηματικούς ιχθείς.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - ιχθύες - Το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα και οι προβλέψεις Ιουνίου 2012 για τους ιχθύες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •