Το ζώδιο του μήνα - Καρκίνος

Όσοι έχουν γεννηθεί από τις 21 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου ανήκουν στο ζώδιο του καρκίνου. Οι καρκίνοι είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού. Επίσης ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια. Το γένος τους είναι θηλυκό και ο κυβερνήτης πλανήτης τους είναι η σελήνη. Φυσιογνωμικά τα καρκινάκια είναι στρογγυλοπρόσωπα, τα μάτια τους είναι μεγάλα και λαμπερά. Οι γυναίκες είναι 'φαρδιές", με ανοιχτή λεκάνη και πλούσιο στήθος. Συνήθως ένας καρκίνος είναι μέτριου αναστήματος, με μικρά άκρα. Γενικότερα φυσιογνωμικά οι καρκίνοι είναι αξιαγάπητοι.
Τα βασικά χαρακτηριστικά των καρκίνων είναι η ευαισθησία, η ανθρωπιά, η τρυφερότητα και η αγάπη τους για το θεσμό της οικογένειας. Είναι όμως και κυκλοθυμικά άτομα, δύσπιστα και τρομερά ανασφαλή. Πληγώνονται εύκολα και επηρεάζονται ψυχολογικά από το παραμικρό.
Οι καρκίνοι κάποιες φορές κοιτάζουν το όφελός τους και υπολογίζουν το συμφέρον τους. Έχουν λίγους φίλους και καλούς αλλά είναι πολύ αγαπητοί στις παρέες τους. Επαγγελματικά θέλουν να γίνουν ανεξάρτητοι και να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα. Πολλοί καρκίνοι αγαπούν τη θάλασσα και ασχολούνται με σχετικά επαγγέλματα, όπως ναυτικοί. Έχουν μία κλίση στις τέχνες και ειδικότερα στο θέατρο. Οι περισσότεροι καρκίνοι παντρεύονται και είναι καλοί και πιστοί σύντροφοι. Τα καρκινάκια αγαπάνε επί της ουσίας αλλά συχνά πληγώνονται δίχως σοβαρό λόγο.
Χρόνια πολλά σε όλα τα καρκινάκια.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - καρκίνος - Το καλοκαίρι έφτασε και οι προβλέψεις του πρώτου μήνα του, για τους καρκίνους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •