Το ζώδιο του μήνα - Τοξότης

Όσοι έχετε γεννηθεί από 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου ανήκετε στο ζώδιο του τοξότη. Τα τοξοτάκια ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και στα μεταβλητά ζώδια. Συχνά ένας τοξότης απεικονίζεται ως "κένταυρος". Συνήθως το πρόσωπο ενός τοξότη είναι μακρύ, οβάλ και έχει ψιλομεγάλη μύτη. Τα μαλλιά ενός τοξότη είναι καστανά και αραιώνουν σε σχετικά νεαρή ηλικία. Κατά κοινή παραδοχή οι τοξότες είναι στυλάτοι και εμφανίσιμοι.
Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του τοξότη είναι η αισιοδοξία, η ελευθερία, η ανεξαρτησία, η δίψα για γνώση και για αλλαγή. Οι περισσότεροι τοξότες αγαπούν τη γνώση, τη μάθηση, τις ξένες γλώσσες και τα πολλά ταξίδια. Οι τοξότες είναι δίκαιοι, φιλήσυχοι και αρκετά τυχεροί. Αισιόδοξες φύσεις δημιουργούν τριγύρω τους μία θετική ενέργεια. Οι τοξότες ρισκάρουν και βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση. Είναι από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια μιάς και ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κάποιες φορές όμως αλλάζουν εύκολα διάθεση γιατί αναλύουν και φιλοσοφούν σε βάθος τα ζητήματα.
Στον επαγγελματικό τομέα οι τοξότες είναι ενθουσιώδεις και εργατικοί αρκεί να τους αρέσει το επάγγελμα που εξασκούν. Αν δεν τους καλύπτει η δουλειά τους βρίσκουν το θάρρος και φεύγουν, αναζητώντας κάτι καλύτερο. Αγαπούν τη συναναστροφή με κόσμο και προτιμούν τα επαγγέλματα που τους δίνουν ελευθερία κινήσεων και επιλογών. Κάποιες φορές είναι λιγάκι επιπόλαιοι αλλά στο τέλος "διορθώνουν" τα μελανά σημεία. Στις ερωτικές του σχέσεις οι τοξότες "απαιτούν" ελευθερία. Διαφορετικά θα φύγουν από αυτή τη σχέση που τους εγκλωβίζει. Ο τοξότης είναι δοτικός, γενναιόδωρος και του αρέσουν οι εξίσου ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Κάποιοι τοξότες είναι άπιστοι και κάνουν πολλές σχέσεις μέχρι να βρουν το άλλο τους μισό.
Χρόνια πολλά σε όλα τα δυναμικά τοξοτάκια.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - τοξότης - Ο Ιούνιος μπήκε μαζί με το καλοκαίρι και οι προβλέψεις για τους τοξότες είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •