Το ζώδιο του μήνα - Υδροχόος

Όσοι έχουν γεννηθεί από 20 Ιανουαρίου έως 19 Φεβρουαρίου ανήκουν στο ζώδιο του υδροχόου. Οι υδροχόοι ανήκουν στα σταθερά ζώδια και είναι ένα από τα ζώδια του αέρα. Εξουσιάζονται από τον πλανήτη κρόνο και από τον πλανήτη ουρανό.
Φυσιογνωμικά ένας υδροχόος έχει μέτριο ανάστημα, οβάλ πρόσωπο και καστανά ή γαλάζια μάτια. Επίσης οι υδροχόοι έχουν έντονο και φαρδύ στόμα και βαδίζουν γρήγορα. Κατά κοινή παραδοχή οι υδροχόοι είναι εκκεντρικοί, διαφορετικοί από τα υπόλοιπα ζώδια και καινοτόμοι. Το ζώδιο του μήνα, οι υδροχόοι, είναι επαναστατικοί και ενάντια σε κάθε περιορισμό ή καλούπι. Βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός υδροχόου είναι η ανεξαρτησία του και ο ανθρωπισμός του. Οι υδροχόοι είναι απρόβλεπτοι, ανεξάρτητοι, προοδευτικοί και επινοητικοί. Λένε πως οι υδροχόοι είναι πολύ έξυπνοι άνθρωποι και βλέπουν πολύ μπροστά, χαρακτηριστικό γνώρισμα που τους κάνει "περίεργους" και απρόβλεπτους. Πολλοί υδροχόοι είναι αντιδραστικοί αλλά και μεγαλοφυείς.
Οι περισσότεροι υδροχόοι είναι ισχυρογνώμονες, σχεδόν αλαζονικοί και ακολουθούν μόνο τις δικές τους ιδέες. Αρκετοί είναι οι υδροχόοι που είναι τόσο προοδευτικοί, με αποτέλεσμα να φαίνονται "αλλόκοτοι".
Στο ζώδιο του μήνα ανήκουν άτομα με οξύ φιλοσοφικό πνεύμα, ανθρωπιστικές τάσεις και ανάγκη για ανεξαρτησία και ελευθερία. Στους υδροχόους αρέσει το διάβασμα και συχνά ασχολούνται με "ομάδες" και βοηθούν τους συνανθρώπους τους. Ως φίλοι οι υδροχόοι είναι δοτικοί και έχουν πολλούς φίλους. Στον επαγγελματικό τομέα το ζώδιο του μήνα, οι υδροχόοι, έχουν υπομονή και εργάζονται εποικοδομητικά και συνήθως μόνοι τους. Στους υδροχόους αρέσουν οι επιστήμες αλλά και η φιλοσοφία ενώ αγαπούν την έρευνα, μιας και είναι ευφυείς και άνω του μετρίου. Επιπλέον οι υδροχόοι επαγγελματικά καταφέρνουν πολλά γιατί είναι εργατικοί, επίμονοι και έχουν έξυπνες ιδέες.
Στις ερωτικές σχέσεις το ζώδιο του μήνα, οι υδροχόοι, είναι ασταθείς και συχνά δείχνουν αδιάφοροι και ψυχροί. Παρόλα αυτά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Οι υδροχόοι ξέρουν να αγαπούν απλά δεν το δείχνουν εύκολα. Συνήθως φεύγουν από μία σχέση που τους "πιέζει" γιατί αγαπούν την ανεξαρτησία τους. Οι υδροχόοι είναι ίσως το πιο έξυπνο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Είναι δύσκολο να ερμηνεύσει κάποιος έναν υδροχόο αλλά ένα είναι το δεδομένο: Η ζωή με τους υδροχόους κρύβει πολλές εκπλήξεις.
Χρόνια πολλά σε όλους τους ριζοσπαστικούς υδροχόους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Προβλέψεις Ιουνίου 2012 - υδροχόος - Ο Ιούνιος έφτασε και οι προβλέψεις για τους υδροχόους είναι οι εξής:
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  •