Χρήματα και καριέρα 2012 - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Το 2012 πλησιάζει και τα οικονομικά μας ζητήματα αποτελούν πλέον την βασική μας σκέψη. Οι προβλέψεις για την καριέρα και τα επαγγελματικά των δώδεκα ζωδίων είναι οι εξής:
Οι κριοί θα νιώσετε εξαντλημένοι στις αρχές του 2012 εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Πολλοί κριοί θα σκεφτείτε να αλλάξετε δουλειά ή να φύγετε στο εξωτερικό για μία καινούργια αρχή. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου έως τον Ιούλιο τονίζει τον τομέα της καριέρας σας. Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του αιγόκερου και ο Κρόνος από το ζώδιο του κριού σας ωθούν σε επαγγελματικές αλλαγές και σε κάποιες ζόρικες σκέψεις σχετικά με την καριέρα σας. Ο Δίας από το ζώδιο του ταύρου θα σας δώσει οικονομική εύνοια, εκμεταλλευτείτε την.
Για τους ταύρους ο Δίας από το δικό σας ζώδιο σας δίνει εύνοια σε επαγγελματικά, οικονομικά και συνεργασίες το πρώτο εξάμηνο του 2012. Μπορεί να νιώσετε πίεση αλλά θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εν γένει οι ταύροι θα καταφέρετε πολλά στο θέμα της καριέρας ακόμη κι αν αλλάξετε επάγγελμα. Επίσης τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν, ειδικά το δεύτερο εξάμηνο του 2012.
Για τους διδύμους κατά τη διάρκεια του 2012 θα υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των ιχθύων θα σας δώσει έμπνευση και διάθεση για δουλειά και δημιουργία. Η παραμονή του Άρη στην παρθένο θα έχει ως αποτέλεσμα να παλέψετε πολύ ώστε να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να ορθοποδήσετε οικονομικά αλλά, στο τέλος, θα τα καταφέρετε. Τα οικονομικά σας θα μπούνε σε μία σειρά.
Για τους καρκίνους τα επαγγελματικά και τα οικονομικά του 2012 θα είναι ανατρεπτικά και θα υπάρξουν αλλαγές. Ο ουρανός από το ζώδιο του κριού σας ωθεί ακόμη και σε αλλαγή επαγγέλματος αλλά θα "παλέψετε" με δυναμισμό ώστε να καθιερωθείτε. Τον Φεβρουάριο του 2012 η Αφροδίτη από το ζώδιο του κριού και ο Ουρανός στο ίδιο ζώδιο θα σας δώσουν επαγγελματικές ευκαιρίες. Αρκεί να μην πάρετε πολλά ρίσκα και να είστε συνετοί ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, λίγη πίεση ίσως να υπάρξει αλλά μην πτοείστε.
Οι λέοντες θα είστε από τους ευνοημένους στα επαγγελματικά σας, το 2012. Ο Δίας από τον ταύρο αγγίζει τα θέματα καριέρας και σίγουρα θα έχετε επιτυχίες και επαγγελματική άνοδο και εξέλιξη. Εκμεταλλευτείτε το. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου σας "διδάσκει" να μην είστε σπάταλοι ώστε να μπορείτε να έχετε κάποια χρήματα στην άκρη, για μία ώρα ανάγκης.
Οι παρθένοι θα παλέψετε με νύχια και με δόντια ώστε να παγιωθείτε επαγγελματικά. Ο Άρης από το ζώδιο σας, σας εφοδιάζει με δυναμισμό και διάθεση να τα καταφέρετε επαγγελματικά και να βγάλετε χρήματα. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 ο Δίας στους διδύμους θα σας φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Είναι καλό να είστε ρεαλιστές ώστε να αντιμετωπίσετε ενδεχόμενα οικονομικά "προβλήματα".
Οι ζυγοί ταλαιπωρηθήκατε αρκετά το 2011 και το 2012 θα σας αποζημιώσει. Βέβαια θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ ώστε να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους αλλά θα έχετε διάθεση να αγωνιστείτε και δεν θα μείνετε χωρίς δουλειά καθ' όλη τη διάρκεια του 2012. Ο Ουρανός από το ζώδιο του κριού θα φέρει κάποιες αλλαγές στα θέματα της καριέρας σας και ενδεχομένως κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σας θα είναι καλά κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, λόγο της παραμονής του Δία στον ταύρο.
Οι σκορπιοί θα έχετε εύνοια τόσο σε θέματα καριέρας, όσο και σε θέματα οικονομικής φύσεως. Ο Ουρανός στον κριό σας δείχνει τον δρόμο ώστε να κάνετε αλλαγές, να βρείτε μία καινούργια δουλειά ή να στήσετε μία δική σας επιχείρηση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Στα οικονομικά σας ζητήματα θα υπάρξει εύνοια, ειδικά μέσω μιας συνεργασίας ή μιας γνωριμίας. Απλά δείξτε προσοχή στα μεγάλα ρίσκα.
Οι τοξότες το 2012 θα δουλέψετε πολύ, με δυναμισμό και πολλές ώρες ώστε να καταφέρετε να καθιερωθείτε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Ο Άρης από το ζώδιο της παρθένου επιτάσσει πολύ εργασία και χαρά, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2012. Φυσικά θα καταφέρετε να αποδείξετε την αξία σας και θα σας εκτιμήσουν/ επιβραβεύσουν στο χώρο εργασία σας. Τα οικονομικά σας θα είναι καλά αλλά μην κάνετε και πολλές σπατάλες, μπείτε και εσείς σε ένα πρόγραμμα ώστε να μην σπαταλάτε τα χρήματα σας άδικα.
Οι αιγόκεροι ταλαιπωρηθήκατε πολύ το 2011 και ενδεχομένως να ταλαιπωρηθείτε και το 2012 αλλά πολύ λιγότερο. Η καριέρα σας θα αποτελέσει προτεραιότητα αλλά προσοχή στο έντονο παρασκήνιο, ειδικά τον Μάιο, ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σας διαβάλουν. Τα οικονομικά σας θα είναι σε μία μέτρια κατάσταση αλλά θα τα προγραμματίστε όλα σιγά σιγά, προς όφελος σας. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 ο Δίας από τους διδύμους θα σας δώσει επαγγελματικές ευκαιρίες. Εκμεταλλευτείτε το.
Οι υδροχόοι θα νιώσετε επαγγελματική ασφάλεια το 2012. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο, ο Δίας από το ζώδιο του ταύρου, θα σας φέρει εύνοια και θα σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας. Το δεύτερο εξάμηνο του 2012 οι υδροχόοι θα έχετε ευκαιρίες αρκεί να είστε συνετοί και θα κάνετε γνωριμίες και οι συλλογική εργασία ευνοείται. Τα οικονομικά σας θα είναι καλά. Ο Άρης από την παρθένο σας διδάσκει να είστε εγκρατείς και οργανωτικοί.
Οι ιχθύες θα είστε ευνοημένοι το 2012 όσον αφορά τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σας, σας προσφέρει έμπνευση και διάθεση για δουλειά και δημιουργία. Φυσικά και εσείς ενδεχομένως να πιεστείτε λιγάκι αλλά η διάθεση σας για εργασία και χαρά, καλύπτει την επαγγελματική πίεση. Ίσως αλλάξετε και κλάδο εργασίας. Τα οικονομικά σας ζητήματα χρειάζονται λίγη προσοχή και λίγη σύνεση. Μην πάρετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα.
Καλή χρονιά σε όλα τα ζώδια. Ας είναι πιο όμορφη από την προηγούμενη, πιο δημιουργική και πιο απαλή επάνω μας.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •