Ωροσκόπιο Απριλίου 2011

Το ωροσκόπιο του Απριλίου 2011 και κατά συνέπεια οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια είναι οι εξής:
Με τρεις πλανήτες ανάδρομους θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις, αναβολές και "κακός" προγραμματισμός σε όλους τους τομείς. Ο ήλιος έως τις 21 Απριλίου, η αφροδίτη από τις 21 Απριλίου, ο άρης, ο ερμής και ο δίας στο ζώδιο του κριού μας κάνουν πολύ δυναμικούς αλλά και νευρικούς ταυτόχρονα. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Είναι καλό να είμαστε ήρεμοι και συνετοί. Γι αυτό είναι καλό να μην "ποντάρουμε" σε νέα ξεκινήματα. Η αφροδίτη έως τις 21 του μήνα στο ζώδιο του ιχθύ θα φέρει παρασκήνιο και μπερδέματα στις σχέσεις μας. Ο Άρης στον κριό, από τις 2 Απριλίου, θα φέρει εντάσεις, νεύρα, διαφωνίες και προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις. Οι ερωτικές σχέσεις που θα κρατήσουν είναι μόνο εκείνες που είναι σταθερές και καλά δομημένες. Πολλές ερωτικές σχέσεις θα τελειώσουν.
Στις 21 Απριλίου ο ουρανός θα περάσει στον ταύρο και θα είμαστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις μας αλλά και στα οικονομικά μας ζητήματα. Τα πιο τυχερά ζώδια του μήνα θα είναι οι λέοντες, οι τοξότες, οι δίδυμοι και οι υδροχόοι. Λιγότερο ευνοημένοι θα είναι οι ζυγοί, οι αιγόκεροι, οι καρκίνοι και οι κριοί. Τα τελευταία τέσσερα ζώδια θα έχουν νευρικότητα, θα είναι παρορμητικοί και συχνά εριστικοί. Είναι καλό όλοι μας να αποφύγουμε τα νέα ξεκινήματα έως τις 23 Απριλίου γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και προβλέπονται πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα.
Υπομονή και καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •