Ωροσκόπιο Αυγούστου 2011 και προβλέψεις

Ο μήνας Αύγουστος του 2011 προβλέπεται ως ένας περίεργος μήνας, με δυσκολίες, κάποιες εντάσεις και αρκετά οικονομικά ζητήματα υπό επίλυση. Η πολιτική κατάσταση της χώρας θα είναι ένα σημαντικό θέμα, που θα μας απασχολήσει. Το ωροσκόπιο του Αυγούστου 2011 δίδεται παρακάτω:
Ο ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του λέοντα έως τις 22 Αυγούστου και θα μας ωθεί σε χαρά και σε στιγμές διασκέδασης. Μετά τις 22 Αυγούστου ο πλανήτης ήλιος θα περάσει στην παρθένο γι αυτό θα μας απασχολήσουν ζητήματα εργασίας και δουλειάς. Ο πλανήτης Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα και μάλιστα στις 10 του μήνα, από το ζώδιο του λέοντα. Θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 26 του μήνα. Έως τότε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και μάλιστα σε οικονομικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να είμαστε πιο νευρικοί και ανυπόμονοι.
Ο πλανήτης Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του λέοντα έως τις 21 του μήνα και προβλέπεται εύνοια στις ερωτικές μας σχέσεις. Κατόπιν θα περάσει στην παρθένο και θα είμαστε πιο ρεαλιστές και λογικοί, σχετικά με τα ερωτικά μας ζητήματα. Ο πλανήτης Άρης στις 4 Αυγούστου θα περάσει στο ζώδιο του καρκίνου και προβλέπεται να στραφούμε στα οικογενειακά μας ζητήματα, να γίνουμε πιο συναισθηματικοί και "μελαγχολικοί" και λιγότερο δραστήριοι. Ο Άρης θα παραμείνει στον καρκίνο έως τα μέσα του Σεπτέμβρη. Ανάδρομος θα είναι και ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Κατά συνέπεια από τη μία πλευρά θα κάνουμε όνειρα ενώ από την άλλη πλευρά θα επέλθουν αλλαγές, που όσο κι αν δεν μας αρέσουν θα πρέπει να δεχτούμε. Γενικότερα ο μήνας Αύγουστος προβλέπεται κυριολεκτικά ως ένας "καυτός" μήνας. Γι αυτό ας κάνουμε υπομονή και ας απολαύσουμε τις διακοπές μας χωρίς πολλές αρνητικές σκέψεις.
Καλό μήνα σε όλους και καλές διακοπές.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •