Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2011

Το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2011 έχει ως εξής:
Το 2011 ξεκινάει με μία σελήνη στο σκορπιό. Κατά συνέπεια θα υπάρξουν πολλές απώλειες σε όλους τους τομείς. Ο ήλιος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, ο ερμής έως τις 13 Ιανουαρίου και ο άρης έως τις 16 Ιανουαρίου θα βρίσκονται στο ζώδιο του αιγόκερου. Οι πλανητικές αυτές θέσεις μας κάνουν πιο οργανωτικούς και πρακτικούς σε θέματα δουλειάς. Επίσης η λογική θα επικρατεί στις αποφάσεις μας. Ο πλανήτης ποσειδώνας στο ζώδιο του υδροχόου, ο πλανήτης άρης στο ίδιο ζώδιο από τις 16 του μήνα και ο ήλιος στον υδροχόο από τις 20 του μήνα θα μας κάνουν να μην αντέχουμε την πίεση και τους περιορισμούς. Οι πλανητικές αυτές επιρροές μας ωθούν σε ακραίες συμπεριφορές και θα έχουμε την ανάγκη να νιώθουμε ελεύθεροι.
Το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2011 είναι πιο δύσκολο για τους κριούς, τους καρκίνους, τους αιγόκερους και τους ζυγούς των δεύτερων δεκαήμερων. Τα ζώδια αυτά θα βιώσουν αλλαγές και κάποιες απώλειες ενώ ίσως είστε νευρικοί. Δυνατοί θα νιώσουν οι σκορπιοί, οι ταύροι, οι ιχθείς και οι παρθένοι των δεύτερων δεκαήμερων. Ίσως να έχετε και κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες. Γενικότερα ο Ιανουάριος είναι ακατάλληλος μήνας για νέα ξεκινήματα, για νέες συνεργασίες και για καινούργιες ερωτικές σχέσεις. Επιπλέον οι εκλείψεις ηλίου θα μας επηρεάσουν αρνητικά. Μία θετική πλανητική επιρροή του ωροσκοπίου Ιανουαρίου 2011 είναι η παρουσία του πλανήτη Δία στο ζώδιο του κριού από τις 22 Ιανουαρίου. Η πλανητική αυτή θέση μας ωθεί να θέσουμε νέους στόχους και να έχουμε φιλοδοξίες.
Καλό μήνα και ευτυχισμένο, δημιουργικό νέο έτος σε όλα τα ζώδια.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •