Ωροσκόπιο Ιουλίου 2011

Ο μήνας Ιούλιος ξεκινάει με μία έκλειψη στις μία του μήνα, η οποία επηρεάζει την ψυχολογική μας διάθεση. Ο ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του καρκίνου έως τις 23 Ιουλίου και μετά θα περάσει στο ζώδιο του λέοντα. Ο πλανήτης Ερμής της επικοινωνίας θα περάσει στις 3 Ιουλίου στο ζώδιο του λέοντα και θα παραμείνει έως τις 28 του μήνα. Στις 29 Ιουλίου θα περάσει στο ζώδιο της παρθένου. Η πλανητική θέση της Αφροδίτης σχετικά με τον ήλιο έχει ως αποτέλεσμα να ασχοληθούμε με τις προσωπικές μας σχέσεις και με τα προσωπικά μας προβλήματα. Ο πλανήτης Άρης στο ζώδιο των διδύμων σε αρμονική θέση με τον Κρόνο στους ζυγούς δίνει έμφαση στην επικοινωνία, στην ισορροπία και στην αρμονία. Ο Δίας από το ζώδιο του ταύρου αγγίζει τα οικονομικά μας και δίνει μία θετική εξέλιξη, είτε σε κάποιες κοινωνικές ομάδες, είτε σε κάποιους ανθρώπους ατομικά. Ο Δίας στο ζώδιο του ταύρου αγγίζει τον οικονομικό τομέα και τις συναλλαγές μας.
Η δυσαρμονία του Πλούτωνα με τον Ουρανό δημιουργεί εντάσεις, συγκρούσεις και εκρήξεις, τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και εσωτερικά στον καθένα μας. Η θέση αυτή θα εξακολουθεί να υπάρχει άλλοτε με πιο ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό, άλλοτε με πιο ακραίες εκφάνσεις. Η πανσέληνος του μήνα θα πραγματοποιηθεί στον άξονα καρκίνου με αιγόκερω και θα φέρει στο προσκήνιο παλιότερα προβλήματα και δύσκολες καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Κάποια γεγονότα θα είναι απρόοπτα και απαιτείται υπομονή και σύνεση ώστε να είμαστε ισορροπημένοι. Τέλος, δύο νέες σελήνες θα πραγματοποιηθούν: Η μία στις 1 Ιουλίου και η άλλη στις 30 Ιουλίου. Γι αυτό είναι καλό να είμαστε προσεκτικοί σε ατυχήματα, δυσάρεστα γεγονότα και να σκεφτόμαστε θετικά στην καθημερινότητά μας.
Καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •