Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις

Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
Ο μήνας ξεκινάει με μία έκλειψη όπου μας επηρεάζει άμεσα και αρκετά έντονα. Κατά συνέπεια θα υπάρξουν εντάσεις, προβλήματα, κακή συνεννόηση, έντονες αντιδράσεις και γενικότερα θα την νιώσουμε αυτή την έκλειψη. Ο Ήλιος έως τις 21 του μήνα, ο Ερμής έως τις 7 Ιουνίου και η Αφροδίτη όλο το μήνα, από το ζώδιο των διδύμων μας ωθούν σε βόλτες, επικοινωνία, μάθηση, ταξίδια και νέες γνωριμίες αλλά όλα αυτά με προσοχή καθότι έχουμε και την έκλειψη του μήνα.

Επίσης στις 11 του μήνα ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο των διδύμων και έτσι θα νιώσουμε μία τάση εξωστρέφειας, καινούργιων λύσεων, καινούργιων ανοιγμάτων, ταξιδιών κτλ. και θα έχουμε ευκαιρίες να βελτιώσουμε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά μας ζητήματα. Αν όμως δεν τα καταφέρουμε πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση και να ψάξουμε νέες, καινοτόμες ιδέες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη έως και τις 27 του μήνα θα φέρει καθυστερήσεις, μπερδέματα, πισωγυρίσματα και είναι καλό να μην κάνουμε καινούργιες γνωριμίες, συνεργασίες και να είμαστε συνετοί στις αποφάσεις μας. Ο πλανήτης Άρης από την παρθένο μας ωθεί σε καβγάδες, σε αντίδραση, σε κόντρες, σε λεκτικές προσβολές γι αυτό ας είμαστε λίγο εγκρατείς και συνετοί. Έτσι θα αποφύγουμε ενδεχόμενες ρήξεις.

Πιο δύσκολα θα περάσουν οι αιγόκεροι, οι καρκίνοι, οι δίδυμοι, οι τοξότες, οι παρθένοι, οι ζυγοί και οι ιχθύες ενώ κερδισμένοι θα είναι οι ταύροι, οι αιγόκεροι, οι καρκίνοι και οι ιχθύες των τρίτων δεκαήμερων. Γενικότερα ας είμαστε συνετοί, ευγενικοί, ψύχραιμοι και ας μην επενδύσουμε σε ό,τι καινούργιο έρθει αλλά ας το σκεφτούμε δύο και τρεις φορές ώστε να αποφύγουμε ενδεχόμενες απώλειες.

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  • Ανάδρομη Αφροδίτη στους διδύμους - Ο πλανήτης Αφροδίτη θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 15 Ιουνίου έως τις 27 Ιουνίου 2012, στο ζώδιο των διδύμων και θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί από όλα τα ζώδια.
  •