Ωροσκόπιο Μαρτίου 2011

Το ωροσκόπιο του μήνα Μαρτίου του 2011 έχει ως εξής:
Η συνύπαρξη πέντε πλανητών στο ζώδιο του ιχθύ θα φέρει μία συναισθηματική νότα στις μέρες του Μαρτίου και αρκετό παρασκήνιο ταυτόχρονα. Ο ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του ιχθύ έως τις 21 Μαρτίου, ο πλανήτης Ερμής έως τις 9 Μαρτίου, ο πλανήτης Αφροδίτη έως τις 27 Μαρτίου, ο ουρανός έως τις 12 του μήνα και ο πλανήτης άρης έως και το τέλος του μήνα. Εξαιτίας αυτών των πλανητικών θέσεων θα υπάρξει παρασκήνιο και κάποια πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται. Στις 30 του μήνα ο πλανήτης Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του κριού γι αυτό είναι καλό να πάρουμε τις σημαντικές αποφάσεις έως τότε. Διαφορετικά θα υπάρξουν πολλές καθυστερήσεις και προβλήματα σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά. Επιπλέον στις 21 Μαρτίου ο ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιο του κριού καθώς και ο πλανήτης ουρανός στις 12 του μήνα και ο πλανήτης Ερμής στις 9 Μαρτίου στο ίδιο ζώδιο. Η πλανητική αυτή μετάβαση των πλανητών στο ζώδιο του κριού μας κάνει πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς. Τέλος είναι καλό να προσέχουμε τα νέα ξεκινήματα γιατί θα υπάρξει παρασκήνιο, λάθος αποφάσεις και γενικότερα δυσκολίες σε επαγγελματικές και σε ερωτικές σχέσεις.
Καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •