Ωροσκόπιο Μαϊου 2010

Ο μήνας Μάιος θα μας προβληματίσει για θέματα οικονομικά και για τη σταθεροποίηση κάποιων καταστάσεων. Οι ευνοημένοι του μήνα θα είναι οι ταύροι, οι καρκίνοι, οι παρθένοι, οι αιγόκεροι και οι ιχθείς. Θα είναι δυνατοί και θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους πιο συνετά. Λιγότερο ευνοημένοι θα είναι οι αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, οι κριοί του πρώτου δεκαημέρου, οι καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου και οι ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου. Τα ζώδια αυτά θα έχουν πολλές διαφωνίες, καβγάδες, κυκλοθυμικές συμπεριφορές και μικροατυχήματα.
Το ωροσκόπιο για το μήνα Μάιο έχει ως εξής:
Ο ερμής θα είναι ανάδρομος στο ζώδιο του ταύρου μέχρι τις 12 του μήνα. Είναι λοιπόν μία ευκαιρία να διορθωθούν κάποια λάθη, να βελτιωθούν οι συνεργασίες και να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα. Η αρνητική όψη του ανάδρομου ερμή είναι οι καθυστερήσεις, η κακές συνεννοήσεις και οι καβγάδες. Προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις έως τις 12/05. Ο ήλιος από τις 21 Μαϊου περνάει στο ζώδιο των διδύμων. Αυτό συνεπάγεται περισσότερα ταξίδια, βόλτες και πολλές γνωριμίες. Η αφροδίτη έως τις 20/05 στο ζώδιο των διδύμων θα μας δείξει την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής και θα αντιμετωπίζουμε πιο χαλαρά τα προβλήματά μας. Ο άρης θα παραμείνει στο λέοντα σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλοί ερωτικοί τσακωμοί, προβλήματα στα οικονομικά ζητήματα ενώ οι σχέσεις που θα κρατήσουν είναι όσες είναι σταθερές και πατούν σε γερά θεμέλια. Στις 20/05 ο πλανήτης αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του καρκίνου. Κατά συνέπεια θα ασχοληθούμε με την οικογένεια, τις ερωτικές σχέσεις και την ακίνητη περιουσία μας. Η πλανητική αυτή θέση της αφροδίτης, ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις και είναι μία καλή περίοδος για αρραβώνες και γάμους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •