Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2010

Το ωροσκόπιο του μήνα Νοεμβρίου έχει ως εξής:
Ο ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του σκορπιού έως τις 21 του μήνα και η θέση αυτή ευνοεί τους σκορπιούς, τους καρκίνους, τους ιχθείς, τους αιγόκερους και τους ταύρους των τρίτων δεκαημέρων. Παρόλα αυτά μη βιαστείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία αλλά σκεφτείτε την διπλά μιάς και στις 18 του μήνα το τετράγωνο με τον ποσειδώνα ίσως φέρει μπερδέματα. Ο πλανήτης ερμής θα βρίσκεται έως τις 8 του μήνα στο ζώδιο του σκορπιού και μετά θα βρίσκεται στο ζώδιο του τοξότη μέχρι και το τέλος του μήνα. Στις 6 του μήνα το τετράγωνο με τον ποσειδώνα, στα ζώδια του σταθερού σταυρού (σκορπιός/ υδροχόος) πρέπει να μας κάνει λιγάκι προσεκτικούς. Η αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του σκορπιού έως και τις 17 του μήνα. Από τις 18 και μετά θα αρχίσει να κινείται και πάλι ορθά. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών του μήνα θα υπάρξει ένα μυστήριο και μία γοητεία στις ερωτικές σχέσεις. Από τις 11 έως και τις 18 του μήνα θα υπάρξουν πολλοί διχασμοί, ανατροπές, αμφιβολίες και ακραίες συμπεριφορές. Από τις 16 έως και τις 23 του μήνα θα υπάρξει ρομαντισμός και ηρεμία στις ερωτικές μας σχέσεις.
Στο ωροσκόπιο του μήνα Νοεμβρίου ο άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του τοξότη. Η πλανητική αυτή θέση χαρίζει κουράγιο, ψυχική δύναμη, ώθηση για οργάνωση και διάθεση για έκφραση συναισθημάτων. Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η θέση για τους κριούς, τους λέοντες, τους τοξότες, τους δίδυμους και τους ζυγούς των δεύτερων δεκαημέρων. Τα ζώδια αυτά θα νιώσουν ικανοποίηση γιατί θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας τους στόχους που είχαν θέσει. Ο πλανήτης δίας θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του ιχθύ μέχρι τις 18 του μήνα. Ο κρόνος θα ωθήσει ζυγούς, αιγόκερους, κριούς και καρκίνους των δεύτερων δεκαημέρων να αμφιταλαντευτούν μέχρι να "λύσουν" κάποια προβλήματα. Γι αυτό τα ζώδια αυτά θα νιώσουν πίεση.
Στο ωροσκόπιο του μήνα Νοεμβρίου η νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 6 του μήνα στο ζώδιο του σκορπιού. Γι αυτό πρέπει να δείξουμε προσοχή σε κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Προσοχή σε ερωτικές ή οικονομικές σχέσεις που ξεκινούν τώρα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να είναι "παραπλανητικές". Η πανσέληνος του μήνα θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα στο ζώδιο του ταύρου. Η πανσέληνος αυτή μας κάνει ενθουσιώδεις, με τάσεις για δημιουργία και καινοτόμους. Παρόλα αυτά η φαντασία και ο ιδεαλισμός έρχονται σε αντίθεση και σε σύγκρουση με την καθαρή σκέψη και όσα κρύβονται πίσω από την "ομίχλη".
Καλό μήνα με χαμόγελο και χαρά σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •