Ωροσκόπιο Νοεμβρίου 2011- Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οι προβλέψεις του μήνα Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια δίνονται παρακάτω:
Ο μήνας Νοέμβριος λόγο της έκλειψης μας κάνει να απομονωθούμε στον εαυτό μας και να δούμε τι θέλουμε και ποιες σχέσεις ή συνεργασίες μας καλύπτουν. Κατά συνέπεια θα κλειστούμε λίγο στον εαυτό μας και θα "ψάξουμε" βαθιά μέσα μας σχετικά με τα "θέλω" μας. Το ωροσκόπιο του μήνα Νοεμβρίου έχει ως εξής:
Ο ήλιος έως τις 22 Νοεμβρίου, ο πλανήτης Ερμής έως τις 2 Νοεμβρίου και ο πλανήτης έως τις 2 Νοεμβρίου θα κινηθούν στο ζώδιο του σκορπιού. Κατά συνέπεια θα είμαστε μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς. Επιπλέον θα υπάρχει ερωτικό πάθος αλλά και μία υπερφίαλη φιλοδοξία, που θα φέρει "προβλήματα" στις σχέσεις μας και στις συνεργασίες μας. Κατόπιν οι παραπάνω πλανήτες, Ερμής, ήλιος και Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του τοξότη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "γίνουμε" πιο αισιόδοξοι και θετικοί. Θα κάνουμε καινούργιες συνεργασίες και θα ρισκάρουμε περισσότερο. Θα υπάρξει ερωτικό φλερτ και γενικότερα συνεργασίες, ταξίδια και ερωτικές σχέσεις ευνοούνται.
Η έκλειψη του ηλίου στις 25 Νοεμβρίου από το ζώδιο του τοξότη θα προκαλέσει ένταση αλλά υπομονή. Ο Άρης έως τις 11 Νοεμβρίου από το ζώδιο λέοντα ενώ μας κάνει δυναμικούς, ταυτόχρονα, μας ζημιώνει στα οικονομικά μας ζητήματα και στις ερωτικές μας σχέσεις. Ο Άρης από το λέοντα θα μας ωθήσει να ρισκάρουμε και ίσως αυτό μας οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις. Κατόπιν όμως θα κινηθεί στο ζώδιο της παρθένου και η λογική θα κυριαρχήσει. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 24 Νοεμβρίου θα φέρει εμπόδια, καθυστερήσεις και μη αποδοτικές συνεννοήσεις σε όλους μας. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Πάραυτα παρά το γεγονός ότι η έκλειψη θα μας κάνει νευρικούς, θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες για όσους είναι διορατικοί και τις δούνε. Πιο νευρικοί, λιγότερο ευνοημένοι θα είναι οι τοξότες, οι παρθένοι, οι δίδυμοι και οι ιχθείς των πρώτων δεκαήμερων, γι αυτό προσοχή στους άσκοπους τσακωμούς. Πιο ευνοημένοι και χαλαροί θα είναι οι υδροχόοι, οι λέοντες, οι κριοί και οι ζυγοί των πρώτων δεκαήμερων, όπου θα έχουν πολλές ευκαιρίες σε όλους τους τομείς. Είναι καλό εξαιτίας της έκλειψης αλλά και εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, να είμαστε προσεκτικοί στα νέα ξεκινήματα και να προσέχουμε τις κινήσεις μας ώστε να μην παραπλανηθούμε.
Εν γένει οι διορατικοί άνθρωποι επιβιώνουν πιο εύκολα. Είναι καλό να έχουμε υπομονή, επιμονή και ψυχραιμία και να σκεφτούμε διπλά της κάθε μας απόφαση. Ευκαιρίες υπάρχουν πάντα και η "τύχη" μπορεί και να είναι με το μέρος μας αν είμαστε ώριμοι και προσεκτικοί. Καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •