Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2010

Το ωροσκόπιο του Σεπτεμβρίου έχει ως εξής:
Το πρώτο δεκαήμερο από 1-10 Σεπτεμβρίου, ωροσκόπιο πρώτου δεκαήμερου:
Ο μήνας ξεκινάει με τον ερμή, το δία, τον ουρανό, τον πλούτωνα και τον ποσειδώνα να κινούνται ανάδρομα. Επομένως μας περιμένουν καθυστερήσεις, δυσκολίες και "παρεξηγήσεις". Στις 6 του μήνα η δυσαρμονία ερμή- Άρη προκαλεί ένταση κυρίως σε θέματα που αφορούν την υγεία, την εργασία, τις συνεργασίες και τις σοβαρές, ερωτικές σχέσεις. Στις 8 του μήνα πραγματοποιείται νέα σελήνη στο ζώδιο της παρθένου. Η νέα αυτή σελήνη επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού: Τοξότες, ιχθείς, διδύμους και παρθένους, του δεύτερου δεκαημέρου. Γενικότερα η νέα αυτή σελήνη θα μας δώσει κέφι και ζωντάνια και θα μπορέσουμε να "διορθώσουμε" κάποια λάθη. Παρόλα αυτά θα υπάρξει λίγη γκρίνια. Στις 10 του μήνα το τρίγωνο άρη- Ποσειδώνα θα μας κάνει ρομαντικούς και θα υπάρξει έμπνευση για τους καλλιτέχνες.
Το δεύτερο δεκαήμερο από 11-20 Σεπτεμβρίου, ωροσκόπιο δεύτερου δεκαήμερου:
Το δεκαήμερο ξεκινάει με το εξάγωνο αφροδίτης- Πλούτωνα και μας προτρέπει να ασχοληθούμε με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Στις 13 του μήνα ο ερμής κινείται πάλι ορθόδρομο, με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η επικοινωνία. Στις 19 του μήνα ο πλανήτης δίας και ο πλανήτης ουρανός ευνοούν το παρασκήνιο.
Το τρίτο δεκαήμερο 21- 30 Σεπτεμβρίου, Ωροσκόπιο τρίτου δεκαήμερου:
Το τρίτο δεκαήμερο είναι γεμάτο ένταση, ξαφνικά γεγονότα και αλλαγές. Στις 23 του μήνα πραγματοποιείται η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου, στο ζώδιο του κριού. Η πανσέληνος θα είναι εκρηκτική και θα δώσει 'τέλος" σε έναν κύκλο, ξεκινώντας ένας καινούργιος. Τα παρορμητικά ζώδια θα "ζοριστούν" περισσότερο: Αιγόκεροι, κριοί, ζυγοί και καρκίνοι, του πρώτου δεκαήμερου. Στις 26 του μήνα το τετράγωνο ήλιου- Πλούτωνα θα βάλει τέλος σε όσες σχέσεις δεν αξίζουν.
Κάπως έτσι θα είναι ο ουρανός του Σεπτεμβρίου. Το ωροσκόπιο του Σεπτεμβρίου έχει και δύσκολες και ευχάριστες μέρες. Σιγά, σιγά μπαίνει και το φθινόπωρο. Καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •