Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σεπτέμβρης ήρθε και προβλέπεται ως ένας μήνας με δυσκολίες στις ερωτικές σχέσεις, στις συνεργασίες και στα επαγγελματικά μας ζητήματα. Ο ήλιος έως τις 23 Σεπτεμβρίου, ο Ερμής από τις 9- 25 Σεπτεμβρίου, η Αφροδίτη από τις 15 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της παρθένου θα μας κάνουν να σκεφτόμαστε συνετά και λογικά. Θα μας απασχολήσει το μέλλον μας και με ψυχραιμία θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Ο πλανήτης Άρης στον καρκίνο έως τις 19 Σεπτεμβρίου μας ωθεί σε μία εσωστρέφεια και ηρεμία ενώ από τις 19 του μήνα, που θα περάσει στο ζώδιο του λέοντα, θα είμαστε δυναμικοί αλλά και εγωιστές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα σε ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες.
Οι πλανήτες Δίας, ποσειδώνας, ουρανός και πλούτωνας θα κινηθούν ανάδρομα και θα υπάρξουν προβλήματα στα οικονομικά, στα επαγγελματικά και στις ερωτικές μας συνεργασίες. Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν. Η θέση του Ποσειδώνα στο τέλος του υδροχόου θα φέρει εξαπατήσεις. Τα ζώδια που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα είναι οι ζυγοί, οι κριοί, οι αιγόκεροι και οι καρκίνοι των πρώτων δεκαήμερων. Ζώδια τα οποία θα αντιμετωπίσουν προβλήματα σε σχέσεις, συνεργασίες και στα οικονομικά τους θέματα. Πιο ευνοημένοι θα είναι οι ιχθύες, οι παρθένοι, οι ταύροι και οι αιγόκεροι των πρώτων δεκαήμερων. Είναι καλό να μην κάνουμε κάποια καινούργια συνεργασία ή κάποια σημαντική συμφωνία γιατί ο ανάδρομος Δίας μας "στερεί" τον παράγοντα τύχη.
Συμβαίνει σχεδόν πάντα οι συνετοί άνθρωποι να καταφέρνουν πολλά στη ζωή τους. Το φθινόπωρο είναι μία καλή ευκαιρία για αλλαγές και καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να γίνονται με γνώμονα τη λογική.
Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •