Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2011

Οι προβλέψεις του μήνα Φεβρουαρίου δίδονται παρακάτω:
Ο μήνας ξεκινάει με τον πλανήτη Άρη (23/01), τον πλανήτη Ερμή (έως 21/02)καθώς και τον ήλιο (έως 19/02) στο ζώδιο του υδροχόου. Οι πλανητικές αυτές θέσεις δίνουν εύνοια, τύχη και ευκαιρίες σε όσους είναι πρωτοποριακοί, έξυπνοι και ευέλικτοι. Επίσης η θέση αυτή των πλανητών θα "φέρει" αντιδράσεις από όσους νιώθουν λιγότερο ευνοημένοι. Γενικότερα οι τρεις αυτοί πλανήτες στο ζώδιο του υδροχόου θα μας κάνουν να μην δεχόμαστε καμία πίεση ή καταπίεση. Στη συνέχεια οι τρεις αυτοί πλανήτες θα περάσουν στο ζώδιο των ιχθύων και μαζί με τον ουρανό θα φέρουν πολύ "παρασκήνιο". Τίποτα δεν θα είναι όπως δείχνει και θα πάρουμε αιφνίδιες αποφάσεις εξαιτίας του παρασκηνίου. Από τις 4 του μήνα ο πλανήτης Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του αιγόκερου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε λιγότερο δοτικοί στις ερωτικές μας σχέσεις ενώ θα μας απασχολήσουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά μας ζητήματα.
Γενικότερα αυτό το μήνα προβλέπεται να υπάρξουν πολλές εξαπατήσεις, λάθη και επιπόλαιες αποφάσεις. Ο πλανήτης Δίας στον κριό και συγκεκριμένα στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, θα φέρει τύχη σε όσους ρισκάρουν και κάνουν δυναμικά ξεκινήματα. Τα ζώδια που θα έχουν τη μεγαλύτερη εύνοια και τύχη θα είναι οι κριοί, οι τοξότες, οι λέοντες, οι δίδυμοι και οι υδροχόοι των πρώτων δεκαήμερων ενώ θα χάσουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες οι αιγόκεροι, οι ζυγοί και οι καρκίνοι των πρώτων δεκαήμερων.
Καλό μήνα σε όλους.

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •