Ωροσκόπιο Φεβρουαρίου 2012

Ο μήνας Φεβρουάριος έφτασε και είναι πολύ κρύος μήνας, ελπίζουμε οι προβλέψεις να ισορροπήσουν αυτό το κρύο. Οι προβλέψεις του Φεβρουαρίου 2012 είναι οι εξής:
Ο μήνας ξεκινάει με τον ήλιο και με τον Ερμή, έως τα μέσα του, στο ζώδιο του υδροχόου. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται έως τις 8 του μήνα στους ιχθύες και μετά θα περάσει το ζώδιο του κριού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια οικονομικά προβλήματα, τόσο ατομικά, όσα και σε διεθνές επίπεδο. Ο πλανήτης Άρης θα παραμείνει ανάδρομος στο ζώδιο της παρθένου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν απολύσεις ή περικοπές μισθών. Υπομονή και όλα θα φτιάξουν σιγά σιγά. Επίσης από τις αρχές του μήνα και ο Κρόνος θα κινηθεί ανάδρομα και έτσι θα υπάρξουν πολλές κοινωνικές αναταραχές. Τα τετράγωνα που θα δημιουργηθούν θα είναι λιγάκι "ζόρικα".
Η συμμετοχή της Αφροδίτης στο τετράγωνο του Πλούτωνα θα φέρει τέλος σε φιλίες, έρωτες, συνεργασίες αλλά θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, ενδεχομένως, με πιο "γερές" βάσεις. Εν ολίγοις θα υπάρξουν πολιτικές και οικονομικές αναταραχές, προσωπικά προβλήματα, ερωτικοί χωρισμοί, παρασκήνιο. Πάντως αυτό δεν είναι απόλυτα κακό μιας και σε κάθε τέλος, υπάρχει μία καινούργια αρχή.
Καλό μήνα σε όλους. :)

Similar

  • Ζωδια 2016 - προβλεψεις 2016 - Ζωδια 2016 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2016. Το 2016 θα είναι η χρονιά των νέων ευκαιριών, ενώ δεν θα λείψουν και οι κίνδυνοι ειδικά τους πρώτους μήνες. Είναι σημαντικό να κρατήσετε υψηλά το ηθικό σας ώστε να μπορέσετε να εκμεταλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Οι βιαστικές κινήσεις όμως πιθανόν να σας φέρουν μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, οπότε η σύνεση είναι απαραίτητη σε κάθε βήμα.
  • Ονειροκρίτης - O Ονειροκριτης είναι ένα καινούριο website όπου μπορείτε να βρείτε την εξήγηση στα όνειρά σας. Περιέχει χιλιάδες ερμηνείες ονείρων, ενώ μπορείτε να συνδεθείτε με ένα κλικ μέσω Facebook , ώστε να παίρνετε μέρος σε συζητήσεις.
  • Ζωδια 2013 - προβλεψεις 2013 - Ζωδια 2013 - προβλεψεις ζωδίων και ωροσκοπιο για το 2013. Το 2013 είναι μια χρονιά ανασύνταξης και αισιοδοξίας, όπου τα προβλήματα του 2012 θα ξεχαστούν, ειδικά στο δεύτερο μισό του έτους. Κρατήστε λοιπόν την αισιοδοξία σας, και προσέξτε να μην κάνετε βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις. Ζωδια - προβλεψεις 2013 για τον Κριο:
  • Ωροσκόπιο 2013 - Ωροσκόπιο 2013 - Πρόβλεψεις για τα ζώδια
  • Ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και προβλέψεις - Ο Ιούνιος έφτασε και επίσημα και το καλοκαίρι. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2012 και οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια είναι οι εξής:
  • Έκλειψη σελήνης στον τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου 2012 θα λάβει χώρα στο ζώδιο του τοξότη, στις 4 Ιουνίου 2012 και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 19 Ιουνίου 2012. Η έκλειψη σελήνης Ιουνίου θα είναι μερική και πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν ώστε να έχουμε ένα πιο ανάλαφρο και ήρεμο μέλλον.
  • Έκλειψη ηλίου στις 21 Μαϊου 2012 - Η έκλειψη ηλίου Μαϊου θα λάβει χώρα στις 21 του μήνα και στο ζώδιο των διδύμων. Θα είναι μία δύσκολη ολική έκλειψη και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως τις 4 Ιουνίου 2012. Θα επηρεάσει τις σχέσεις, τις συνεργασίες μας και θα υπάρξουν πολλές τελματικές καταστάσεις. Η έκλειψη ηλίου θα φέρει απώλειες, χωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, άσχημα νέα και θα υπάρξουν εξελίξεις για όλους μας.
  •